ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπουδαία δουλειά από τον «90άρη» Σάσα: Κοψίματα και δύο ασίστ (videos)

Σπουδαία δουλειά έκανε και χθες ο Λούκας Σάσα! Ο Βραζιλιάνος μέσος εκτός των ανασταλτικών του καθηκόντων δημιούργησε και δύο από τα τέσσερα γκολ του Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, με τον Άκη Μάντζιο να χρησιμοποιεί 21 παίκτες! Από αυτούς μόνο ο Σάσα έμεινε και στα 90+ λεπτά (σε όλο δηλαδή το παιχνίδι) εντός αγωνιστικού χώρου, σε μια μάλλον περισσότερο στατιστική σημείωση και ιδιαιτερότητα του χθεσινού ματς.

Πάντως, και στα 90 λεπτά ο Σάσα είχε αντοχές καθώς μέχρι και στα τελευταίες στιγμές έτρεχε να καλύψει χώρους και να κερδίσει μπάλες. Ωστόσο και πέρα από αυτό, κατάφερε να δημιουργήσει το δεύτερο γκολ της ομάδας με τη σέντρα προς τον Φαμπιάνο και το τέταρτο γκολ με την προωθημένη πάσα στον Ιτούρμπε.

Οι… ασίστ φαίνεται πάντως πως έχουν μπει περισσότερο στο ρεπερτόριο του Σάσα, καθώς και απέναντι στην Αστάνα, εκτός του γκολ που πέτυχε, παραλίγο να γράψει μία τέτοια, ενώ και στα πλέι οφ της περασμένης σεζόν είχε δώσει έτοιμο γκολ στον Σίλβα μετά από μάλιστα δικό του κόψιμο της αντίπαλης επίθεσης.

To Top