Χωρίς κατηγορία

Στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση Αλαφούζος, δύο ώρες η εξέταση του φακέλου

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος και παρέστη στη διαδικασία της εξέτασης του φακέλου αδειοδότησης της ΠΑΕ ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Η συζήτηση της υπόθεσης του Παναθηναϊκού άρχισε στις 12.30 και διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Μετά το πέρας της διαδικασίας που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν ήταν μια τυπική διαδικασία και είχε εντάσεις ο πρόεδρος του ΠΑΟ αρκέστηκε να πει “περιμένουμε να βγει η απόφαση”.

Η παρουσία του κ. Αλαφούζου στα γραφεία της ΕΠΟ γίνεται μόλις μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Β. Κωνσταντίνου στον αθλητικό εισαγγελέα Αρ. Κορέα και με την οποία ζητά τη διερεύνηση φετινών διαιτησιών με τις διατάξεις του νόμου που αφορούν τους προσυννενοημένους αγώνες και στρέφεται κατά του προέδρου της ΕΠΟ Γ. Σαρρή και των μελών της ΚΕΔ Μπριάκου και Δούρου.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γ. Χριστοβασίλης και ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης. Οι φάκελοι των δύο ομάδων θα εξεταστούν σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία των αδειοδοτήσεων άρχιζει σήμερα παρά τα όσα αρχικώς αποφασίστηκαν αφού φαίνεται πως ΕΠΟ και Super League έκαναν λάθος υπολογισμό.

To Top