Στην προπόνηση οι διοικούντες, καθησύχασαν τους παίκτες

Παρόντες στην απογευματινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο ήταν οι Αντώνης Ζαμπέτας, Αλέκος Κατσιαούνης και Σταύρος Λαμπριάκος, που φρόντισαν να κατευνάσουν τις ανησυχίες των παικτών και τους ενημέρωσαν αναφορικά με την αντιμετώπιση των οικονομικών υποχρεώσεων και των λειτουργικών αναγκών της ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρακολουθούν με ανησυχία τις εξελίξεις και φυσικά δεν έμειναν αδιάφοροι όταν άκουσαν ότι η ΠΑΕ θα χρειαστεί περίπου 1 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα για να συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Έπειτα από σχετικά τηλεφωνήματα που δέχθηκαν το πρωί, οι διοικούντες ανταποκρίθηκαν άμεσα και έσπευσαν να πάνε στο Νέο Ρύσιο, ώστε να απομακρύνουν κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό των παικτών και όλων όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μεταξύ άλλων, οι Ζαμπέτας, Κατσιαούνης και Λαμπριάκος είπαν στους ποδοσφαιριστές ότι, εκτός από τη δεδομένη αδιάκοπη προσπάθεια για άντληση εσόδων, συζητείται πλέον η διεκδίκηση μιας συνολικής λύσης για τις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Αυτό ειπώθηκε άλλωστε και στη χθεσινή συνεδρίαση του δ. σ. της Σούπερ Λίγκας, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που δυσκολεύονται να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι σε εφορία και ΙΚΑ.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι της προσωρινής διοίκησης τόνισαν ότι η εισροή εσόδων θα φέρνει και εξόφληση μέρους των οφειλών. Μάλιστα, οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας δέχθηκαν να λάβουν τη Δευτέρα ένα τμήμα των οφειλομένων και έτσι θα ακολουθήσουν την αποστολή και στην Ιταλία, από τις 23 Ιουλίου.

Κι αν η παρουσία των τριών ανδρών στην προπόνηση δεν έλυσε από μόνη της τα προβλήματα, είναι βέβαιο ότι φανέρωσε γρήγορα αντανακλαστικά και αντιμετωπίστηκε θετικά από τους παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελώντας ένδειξη πραγματικής καλής θέλησης…

To Top