ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στηρίχθηκε στην επίθεσή του: Η τριάδα που… τράβηξε κουπί στο σκοράρισμα

Την μερίδα του λέοντος στον επιθετικό απολογισμό των «κιτρινόμαυρων» στο φετινό πρωτάθλημα έχουν οι Αντώνης Καπνίδης, Ανδρέας Τάτος και Μάρκος Ντούνης, οι οποίοι έχουν πετύχει μαζί περισσότερα από το 50% των συνολικών τερμάτων του Άρη. 

Ο Άρης του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 63 τέρματα (δεν υπολογίζουμε τα τρία από τον αγώνα με τον Γάζωρο που αποσύρθηκε) και την καλύτερη άμυνα, με 16 γκολ παθητικό.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ, Ο ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ 

Δικαιωματικά, ο παίκτης που συγκέντρωσε πάνω του τα περισσότερα φώτα, στη φετινή δεύτερη μαρτυρική σεζόν στη Γ΄ Εθνική. Ο λόγος για τον Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος ολοκλήρωσε το περυσινό πρωτάθλημα με 10 γκολ και φέτος, τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε, «φλερτάρει» με τον στόχο των… 20! Στόχος απόλυτα εφικτός, μια κι έχει ήδη 18 τέρματα. Ο 23χρονος φορ, έχει στον απολογισμό του και ένα χατ τρικ, κόντρα στην Κοζάνη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, βρίσκεται και στη πρώτη θέση των σκόρερ του α΄ομίλου της τρίτης κατηγορίας, έχοντας ένα περισσότερο, από τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή, της Δόξας Δράμας.

ΑΡΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ… ΜΠΡΟΣ

Η μετάβαση από την Σούπερ Λίγκα στην ερασιτεχνική κατηγορία, απαίτησε χρόνο προσαρμογής για τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος χρειάστηκε επτά ματς, προκειμένου να ανοίξει λογαριασμό και να πετύχει το πρώτο του τέρμα. Ο αρχηγός του Άρη σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την 8η αγωνιστική με απευθείας χτύπημα φάουλ και έκτοτε πρόσθεσε ακόμα εννέα τέρματα στον προσωπικό του απολογισμό. Ο εκ των ποιοτικότερων παικτών του φετινού «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, ήταν απόλυτα εύστοχος από την «άσπρη βούλα», ενώ έχει σκοράρει και με το κεφάλι, στο ματς με τον Καμπανιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου πέτυχε το νικητήριο τέρμα του Άρη.

Η… ΕΚΠΛΗΞΗ 

Η ποιότητα του δεδομένη, ωστόσο, το γεγονός ότι προήλθε από μία ομάδα, από την οποία είχε μείνει εκτός πλάνων για αρκετούς μήνες, χωρίς προετοιμασία στα πόδια του, δεν προμήνυε τη φετινή του παρουσία. Ο Μάρκος Ντούνης, μπορεί να είχε κάποια -αναμενόμενα για τους λόγους που εξηγήσαμε πρωτύτερα- σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, όμως κατάφερε να βρει ρυθμό και να καθιερωθεί εν τέλει στην αρχική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων». Με το τέρμα που πέτυχε, μάλιστα, στην Χαλάστρα έφτασε τα 10 στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην επίθεση.

To Top