Στους παλαιμάχους η κάρτα υπ’ αριθμόν 10.000 της Κοινωνίας!

Τα 10.000 εγγεγραμμένα μέλη συμπλήρωσε η Κοινωνία Μελών Άρη, με τον αριθμό μητρώου 10.000 να δίνεται τιμητικά στον σύνδεσμο παλαιμάχων σε ειδική εκδήλωση, αύριο (Τρίτη 17/07) στις 21:00 στο «Aris Sports Cafe». Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει και μια αφορμή προβληματισμού και εξεύρεσης λύσεων για τα προβλήματα του συλλόγου…

Η σχετική ανακοίνωση του Φορέα αναφέρει:

«Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ συμπλήρωσε δέκα χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη και ο αριθμός μητρώου 10.000 δόθηκε τιμητικά στο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Ο αριθμός ωστόσο των μόλις 2.900 οικονομικών τακτοποιημένων μελών και των περίπου 1.200 δόκιμων μελών μαρτυρά ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς (οργάνωση, επικοινωνία, εξυπηρέτηση, διαφάνεια, κ.ά.). Το ΔΣ της ΚΜΑ θα εντείνει τις προσπάθειες του και θα εφαρμόσει σχέδιο εξόδου από την κρίση, με κύριους άξονες την ανάκτηση της εμπιστοσύνης του κόσμου στη δυναμική του Συλλόγου και της αξιοπιστίας των θεσμών, και τη συνειδητοποίηση πως δεν απέχουμε πολύ από την επίλυση των προβλημάτων, αλλά για να επιτευχθεί αυτή προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ARIS SPORTS CAFE την Τρίτη 17/7/2012 ώρα 21:00, παρουσία της Διοίκησης, στελεχών και εθελοντών της ΚΜΑ, μελών της Διοίκησης και στελεχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και δόκιμων μελών που θα επιλεγούν ύστερα από κλήρωση (μαζί με τους συνοδούς τους), θα δοθεί η κάρτα μέλους με ΑΜ 10.000 στο Σύλλογο των Βετεράνων και θα συζητηθούν προτάσεις για την ομαλοποίηση της κατάστασης που επικρατεί στο Σύλλογο».

To Top