ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στο επίκεντρο οι τέσσερις Αμερικανοί και η… αντίδραση της ΚΑΕ Άρης

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με το Ρέθυμνο συνεχίζεται σήμερα με μία προπόνηση, στην οποία όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους τέσσερις Αμερικανούς που χθες έκαναν αποχή από την προπόνηση, επειδή δεν τους έχει καταβληθεί εγκαίρως η δόση του Μαρτίου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι Γκάρι ΜακΓκι, Γκάρι Μπελ, Μάικαλ Κάιζερ και Ραμόν Χάρις είτε θα πειστούν από νέες διαβεβαιώσεις για καταβολή των οφειλομένων από την διοίκηση του Δημήτρη Γουλιέλμου και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, είτε θα συνεχίσουν την αποχή τους μέχρις ότου πληρωθούν τον Μάρτιο.

Μετά από την καταβολή ενός σημαντικού ποσού προς το δημόσιο για ρυθμίσεις που αφορούν την εφορία και το ΙΚΑ, φαντάζει δύσκολο σήμερα να γίνουν εκ νέου πληρωμές, ειδικά όταν υπάρχει και “νεκρό” διάστημα αγωνιστικά για να προκύψουν π.χ. έσοδα από κάποιο παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση είναι σώφρων από κάθε πλευρά το συγκεκριμένο θέμα να μπει στη σωστή του διάσταση, ούτε να υποβαθμίζεται, ούτε να διογκώνεται, όπως δυστυχώς συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις και συνέβη χθες και στη συγκεκριμένη.

To Top