Στο “μικροσκόπιο” ο Παναθηναϊκός

Βαγγέλης Αλεξανδρής και Σωτήρης Μανωλόπουλος παρακολούθησαν χθες τον Παναθηναϊκό, στη πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα με τη Μάλαγα και βάσει αυτής της εικόνας θα προσπαθήσουν να προετοιμάσουν την ομάδα τους για τον κυριακάτικο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Είναι ολοφάνερο πως ο Παναθηναϊκός έχει διαφορά και στην ποιότητα και στην ποσότητα σε σχέση με τον φετινό Άρη. Είναι επίσης δεδομένο πως βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους κίτρινους, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν καν ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Όπως και να έχει, όμως, το σκάουτινγκ είναι… σκάουτινγκ και ο Μανωλόπουλος κυρίως έχει καταγράψει το παιχνίδι των πράσινων, το οποίο και θα δώσει στον Αλεξανδρή για να το αναλύσει αυτός στους παίκτες του.

Ο Άρης προσπαθεί να αφήσει στην άκρη όλα τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του για τη πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ, γιατί η αλήθεια είναι πως μια καινούρια ομάδα σαν τους κίτρινους, μέσα από τα παιχνίδια θα μπορέσει να αποκτήσει τη συνοχή που προς το παρόν δεν έχει.

To Top