Στο μικροσκόπιο των… 24αρηδων και ο Γιάντσης

Είναι σαφές ότι ο Άρης θα στραφεί στην προσέλκυση ποδοσφαιριστών Ελλήνων μέχρι 24 χρόνων. Ήδη έχουν γίνει κάποιες προκαταρκτικές κινήσεις, βολιδοσκοπήθηκαν ορισμένες περιπτώσεις (π.χ. Γκέσιος, Γεωργίου), εξετάζονται κάποιες άλλες.

Το τρίτο όνομα που περνάει στο κιτρινόμαυρο μικροσκόπιο του Άρη, είναι ο Δημήτρης Γιάντσης, πρώην ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας και του Ηρακλή. Ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται στην ίδια  λίστα παικτών με τους Γκέσιο και Γεωργίου, αφού είναι γεννημένος τον Μάρτιο του 1988, άρα δεν πιάνεται ως μεταγραφή.

Ο Γιάντσης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα από την 1η Ιουλίου και θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει το μέλλον του, έχοντας μεγάλη θέληση να επανέρθει στη Θεσσαλονίκη. Θέληση που είχε και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τότε ο Άρης δεν μπορούσε να τον αποκτήσει λόγω έλλειψης της φορολογικής ενημερότητας, ενώ για τον ποδοσφαιριστή είχε εισηγηθεί αρνητικά και ο Γιάννης Κόντης.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από το Κιλκίς την περυσινή σεζόν είχε με τους Φαίακες 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο ως βασικός, όπου και σκόραρε μάλιστα.

Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των Γκέσιου, Γεωργίου, οι κίτρινοι έχουν κάνει δυναμικό μπάσιμο και αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται στις αρχές τις εβδομάδες, με την ανάδειξη της διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις.

 

To Top