Το συμβολικό άνοιγμα και το μεγάλο στοίχημα: το Κλεάνθης Βικελίδης ανοιχτό 365 μέρες τον χρόνο! (photos)

Ξεκίνησε αυθόρμητα, η ιδέα ρίχθηκε στο τραπέζι και τα… τραπεζάκια δεν άργησαν να ξαναβγούν! Το Beer FC στο Κλεάνθης Βικελίδης άνοιξε και πάλι μετά από αρκετούς μήνες. Ένα συμβολικό άνοιγμα, πριν από το μεγάλο στοίχημα: το Κλεάνθης Βικελίδης ανοιχτό 365 μέρες τον χρόνο!

Ήταν πράγματι μια ξεχωριστή βραδιά, αυτή της Πέμπτης… Μια όμορφη κιτρινόμαυρη εμπειρία που αναβίωσε. Την ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους και να συζητήσουν σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον είχαν οι φίλοι, αλλά και οι διοικούντες του Άρη.

Και πού θα ήταν καλύτερα από το δεύτερό τους «σπίτι», το Κλεάνθης Βικελίδης; Η επαναλειτουργία του Beer FC, της μπυραρία κάτω από την θύρα 2 του Κλεάνθης Βικελίδης, που μετά το παιχνίδι κεκλεισμένων τον θυρών με την Κέρκυρα ( 22/04/12) ξανάνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους φίλους του Άρη.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από τις εννέα και μετά τους πρώτους καφέδες η βαρελίσια μπύρα είχε την τιμητική της. Στα απρόοπτα της βραδιάς μια τεχνική δυσλειτουργία, η οποία δεν επέτρεψε στους φίλους του Άρη να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό Ιταλία-Γερμανία, αλλά αυτό τέτοιες ώρες είναι… ψιλά γράμματα. Η αγωνία για το αύριο του συλλόγου και τις εξελίξεις στην ομάδα κυριάρχησαν.

«Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει να είναι ανοιχτό, φωτισμένο όλο τον χρόνο, όλες τις μέρες» σχολίαζε φίλος του Άρη, ενώ ένας άλλος απολαμβάνοντας την μπύρα του συμπλήρωνε: «Μα, εδώ υπάρχει η πιο… νόστιμη μπύρα της Ελλάδας. Γιατί να πάμε αλλού;». Αυτός τα έβλεπε σίγουρα όλα… κίτρινα.

Σε άλλο πηγαδάκι, φίλαθλοι του Άρη σχολίαζαν ότι: «η μπυραρία ήταν η αρχή. Είναι ένα πρώτο συμβολικό βήμα. Ο Άρης πρέπει να πάρει και πάλι ζωή».

Ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ο Σήμης Ηλιάδης,οι Άγγελος και Χρήστος Γρόλλιος, Λάμπρος Σκόρδας αλλά και πλήθος υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές της Κοινωνίας Μελών Άρη είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν επί παντός επιστητού.

Το πρώτο βήμα έγινε, ακολουθούν κι άλλα (Aris Sports Café και Aris Megastore, κυλικεία). Στόχος, στοίχημα, προοπτική: ένα Κλεάνθης Βικελίδης ανοιχτό, ζωντανό επί 365 μέρες τον χρόνο, στα πρότυπα, όλων των κλαμπ του εξωτερικού, ώστε να αυξηθούν οι πηγές εσόδων, πέρα από την λειτουργία του γηπέδου τα δυο σαββατοκύριακα τον μήνα, όταν έχει αγώνα η ομάδα.

Ο δρόμος είναι δύσκολος και δύσβατος. Αλλά χωρίς προσπάθεια, ιδέες, πράξεις και συμμετοχή του κόσμου δεν μπορεί να γίνει τίποτα!

* Οι φωτογραφίες από την επαναλειτουργία της Πέμπτης είναι από το sport2310.gr

To Top