ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Σφίγγει” τα δόντια και το… παλεύει Κουέστα

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Χερμάν Μπούργος τον Χουλιάν Κουέστα, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας πονάει στα πλευρά τις τελευταίες εβδομάδες μετά από χτύπημα που δέχτηκε σε μία προπόνηση και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Το ιατρικό τιμ σε συνεννόηση με το προπονητικό σταφ έθεσαν από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας εκτός προπονήσεων τον Κουέστα, δίνοντάς του ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα με την κατάστασή του να επαναξιολογείται καθημερινά.

Η σημερινή μέρα πάντως αναμένεται να δώσει μια αξιόπιστη εικόνα. Αν δηλαδή ο Κουέστα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον “τελικό” απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται να σφίξει τα δόντια και τα παίξει ακόμα και με ένεση, βοηθώντας την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν το πάνω χέρι για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής το σίγουρο είναι ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, από την οποία θα απουσιάσει λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μια και θα βρεθεί στην εξέδρα της Λεωφορου.

To Top