ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Λάρσον από τον Άρη, στην έξοδο κι άλλοι παίκτες!

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο Ντάνιελ Λάρσον, αφού ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους δεδομένου ότι λήγει το συμβόλαιό του.

Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ενημέρωσε νωρίτερα περί τραυματισμού (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), όπως αποδεικνύεται, η παρουσία του Λάρσον στην ρεβάνς με την ΑΕΚ ήταν η τελευταία εμφάνιση του Σουηδού, αφού τέθηκε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αποχωρεί από το ρόστερ.

Το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού λήγει στις 30/6, ο ίδιος δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Άρη και η ίδια διαδικασία θα ακολουθήσει και για άλλους παίκτες του Άρη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν σε λίγες ημέρες και ενδεχομένως θα αποχωρήσουν.

Υπάρχει η αίσθηση αυτήν την στιγμή, ότι στην έξοδο θα βρεθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, με βάση τα όσα έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι του Άρη! Όπως έχουν διαμηνύσει οι κιτρινόμαυροι: “το μπαλάκι είναι στα χέρια των παικτών. Όποιος θέλει να συνεχίσει με τους όρους του Άρη, καλώς, διαφορετικά, η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει”.

 

To Top