Ταξίδι 30 ωρών για 12ωρη διαμονή στην Θεσσαλονίκη λόγω Βεζένκοφ

Η είδηση για την παρουσία του τεχνικού του Ζάβιερ, Κρις Μακ στην Θεσσαλονίκη έγινε θέμα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, που ενηλικιώνεται τον Αύγουστο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ταξίδι του Μακ διήρκησε περισσότερες ώρες από ότι διήρκησε η παραμονή του στην πόλη, στοιχείο που αποδεικνύει πως το Ζάβιερ θέλει πολύ τον παίκτη του Άρη.

Όπως αναφέρεται στο “Cincinatti.com” ο Κρις Μακ προχώρησε σε “επίσκεψη στρατολόγησης” στην Ευρώπη, περνώντας 12 ώρες στην Ελλάδα για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Ο Κρις Μακ έμεινε στην Θεσσαλονίκη μόλις 12 ώρες, ίσα – ίσα για να συζητήσει απευθείας με τον παίκτη και τους ανθρώπους του Άρη!

Αν αναλογιστεί κανείς ότι χρειάζονται 14-15 ώρες για να ολοκληρωθεί από την Ελλάδα ένα υπερατλαντικό ταξίδι, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι περισσότερες ώρες ξόδεψε ο Μακ στα αεροπλάνα, παρά στην διαμονή του στην Θεσσαλονίκη.

Άρης και Βεζένκοφ δεν έχουν μιλήσει ακόμα στην βάση του τι μέλλει γενέσθαι μετά την ενηλίωσή του. Είναι μια υπόθεση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν το κατάλληλο τάιμινγκ για να συζητήσουν με τον Βεζένκοφ, ο οποίος διαπιστώνει στην πράξη, πως είναι σημαντικό μέλος της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ο Βαγγέλης Αγγέλου.



To Top