ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα “πρέπει” της ανασυγκρότησης του Άρη

Ο Άρης καλείται να ξεπεράσει τις δύο σερί ήττες και τις άσχημες εμφανίσεις να προχωρήσει σε άμεση ανασυγκρότηση έτσι ώστε να δούμε μία ομάδα με πάθος και θέληση.

Ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου και οι παίκτες του πρέπει να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους με σκοπό να μην υπάρξει ξανά ανάλογη εικόνα με αυτή των δύο τελευταίων εβδομάδων. Ο Άρης και στα δύο ματς παρουσιάστηκε νωχελικός, θα λέγαμε «υπνωτισμένος» με συνέπεια να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων. Αν και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και τις δύο φορές, εν τέλει δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτό το τέμπο με αποτέλεσμα να δώσει χώρο στον αντίπαλο και να δεχθεί πολλές και επικίνδυνες φάσεις.

Το πρόβλημα της μεσαίας γραμμής εξακολουθεί να υπάρχει και πρέπει να βρεθεί μία λύση σε αυτό. Ο Νταμπό δεν δείχνει να βελτιώνεται παρά τις ευκαιρίες που παίρνει, ο Ντιόπ δείχνει ακόμα σαφώς ανέτοιμος ενώ ο Ντουκουρέ θα λείψει δίχως και πάλι να αποτελεί από μόνος του η λύση για να συνδέσει την επιθετική με την μεσαία γραμμή. Όλοι αναμένουμε να δούμε τον Ετέμπο έχοντας ωστόσο συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς δεν μπορεί όλη η μεσαία γραμμή να βασίζεται και πάλι σε έναν παίκτη.

Σε ότι αφορά την αμυντική γραμμή, ο Ενκουλού έδειξε στο τελευταίο ματς θετικά στοιχεία και ότι μπορεί να συνεισφέρει. Καθοδηγούσε τους υπόλοιπους παίκτες ενώ έμοιαζε απροσπέλαστος στο ψηλό παιχνίδι και στις πρώτες μπαλιές. Όσον αφορά τα μπακ, ο Εμπακατά και πάλι δεν έκανε την διαφορά και μένει να δούμε αν ο Άγγλος τεχνικός βάλει στο επόμενο παιχνίδι τον Οντουμπάτζιο στην θέση του.

Η επιθετική γραμμή για ακόμα μία αγωνιστική δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά. Ορισμένες φορές φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλάνο και το σκοράρισμα κυρίως βασίζεται στις ατομικές ενέργειες των εξτρέμ. Ο Γκρέι δεν τροφοδοτήθηκε ενώ και αυτός μοιάζει ανέτοιμος σε φυσική κατάσταση, αν και βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Οκτώβρη.

Παίκτες και προπονητής πρέπει να βρουν άμεσα λύση έτσι ώστε αυτός ο τεράστιος λαός του Άρη να μην ξαναζήσει άλλη απογοήτευση. Έχει περάσει πολλά, βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και πρέπει και αυτός κάποια στιγμή να “ανταμειφθεί” με κάποιον τίτλο που θα βάλει τις βάσεις για το “χτίσιμο” μίας μεγάλης ομάδας με τεράστια προσωπικότητα.

 

To Top