Τζιτζικώστας: “Δικαιολογώ τον κόσμο, δεν μετάνιωσα που πήγα στη γιορτή”

Για τις αντιδράσεις του κόσμου κατά την διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης στο Αλεξάνδρειο για τα 100 χρόνια του Άρη, μίλησε ο Περιφερειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Ο  κόσμος είναι δικαιολογημένα έξαλλος. Πολλοί άνθρωποι  προκάλεσαν την κακή πορεία που έχει σήμερα ο Άρης. Αν προκάλεσαν αυτοί στον Άρη δεν ήρθαν καν στην γιορτή της ομάδας. Είναι φυσιολογικό μόλις είδαν κάποιον που εκφράζει κάποιον θεσμό της Πολιτείας να ξεσπάσουν. Το καταλαβαίνω. Έμεινα στην εκδήλωση και έφυγα στην συνέχεια. Ήθελαν να στείλουν αυτό το μήνυμα και προσωπικά το περίμενα. Πήγα για να τιμήσω τα 100 χρόνια του Άρη. Έχει τεράστια πρόσφορα στην Θεσσαλονίκη και στον Αθλητισμό. Γνώριζα ότι λόγου του κλίματος και της άσχημης πορείας της ομάδας θα είχαμε αυτές τις αντιδράσεις».

Συνεχίζοντας ο κ. Τζιτζικώστας συμπλήρωσε :«Οι πολιτικοί φταίνε για αρκετά θέματα. Είμαι 36 χρόνων και προσπαθώ για το καλύτερο για τον τόπο μου. Στεναχωριέμαι για όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και την κατάσταση στην που βρίσκονται. Οι πολίτες και ο κόσμος του Άρη γνωρίζουν πως ο ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Δεν θέλω να οξύνω τα πνεύματα αλλά ο κόσμος γνωρίζω ποιος παλεύει για το δίκαιο της ομάδας του. Προσωπικά μένω μακριά από αυτά».

Καταλήγοντας ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε:«Δεν μετάνιωσα που πήγα και αν υπήρχε και σήμερα νέα εκδήλωση θα πήγαινα ξανά. Ηθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στην ομάδα και έπρεπε να δώσω το παρών»

To Top