ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τι λένε στην Αυστρία για Άρη και Αυλωνίτη, ποια είναι η… τρίτη ομάδα που τον θέλει

Τρεις ομάδες είναι υποψήφιες για την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη, σύμφωνα με αυστριακό ΜΜΕ, καθώς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Το ρεπορτάζ του skysportaustria.at (πατήστε ΕΔΩ) αναφέρει πως εκτός από τον Άρη και το ΑΠΟΕΛ που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, την δική της προσπάθεια για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό επιχειρεί το τελευταίο διάστημα και η Μπόχουμ.

Αρχικά, γίνεται λόγος για το αν η Στουρμ Γκρατς θα καταθέσει πρόταση, ώστε να κρατήσει στο ρόστερ της τον Έλληνα αμυντικό, ενώ στην συνέχεια γίνονται αναφορές σε ΑΠΟΕΛ και Άρη.

Όπως είχαμε επισημάνει και παλαιότερα, ο στόχος του Αυλωνίτη είναι να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα και για να γίνει αυτό, θέλει να συνεχίσει σε μία ομάδα, που θα καταφέρει να πετύχει την προσοχή του Τζον φαν΄τ Σχιπ. (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ)

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε πει για την προοπτική του Άρη: “Το μόνο που γνωρίζω είναι το ενδιαφέρον του Άρη. Πρόταση δεν υπάρχει λόγω και της όλης κατάστασης. Φυσικά θα με ενδιέφερε να γυρίσω, ο Άρης είναι σπουδαία ομάδα αλλά στο τέλος της ημέρας θα τα βάλω όλα κάτω και θα επιλέξω το καλύτερο για τη δική μου καριέρα. Γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από δύο γερμανικές ομάδες οπότε θα δούμε”.

Έπειτα, αναφέρει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και το… like, που δημιούργησε εντυπώσεις κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Από εκεί και πέρα, εκτός του ενδιαφέροντος του Άρη, το σχετικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως η γερμανική ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό, είναι η Μπόχουμ.

Όσο για το ενδεχόμενο παραμονής του στην Αυστρία; Του είχε γίνει πρόταση ανανέωσης, η οποία όμως… ανακλήθηκε λόγω κορωνοϊού. Οι Αυστριακοί υποστηρίζουν πως δύσκολα θα καταθέσουν προτάσεις ανανέωσης, με τα χρήματα που έπαιρναν οι ποδοσφαιριστές, πριν την πανδημία.

Το σίγουρο είναι πως ο Άγγελος Χαριστέας έχει πολύ καλή γνώμη για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Το θέμα είναι αν ο Αυλωνίτης θα επιλέξει να περιμένει τον Άρη να λύσει το μεταγραφικό ban και να τον αποκτήσει ή θα επιλέξει να “κλειδώσει” από πιο νωρίς το μέλλον του, επιλέγοντας κάποια άλλη ομάδα, με φαβορί αυτή τη στιγμή το ΑΠΟΕΛ.

 

 

To Top