Τοπούζης: “Παίζεις 120% για τον κόσμο του Άρη”

Ο Θανάσης Τοπούζης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο συμμετοχής έχοντας μπροστά του επιθετικούς σαφώς πιο έμπειρους. Μαθαίνει όμως από κάθε προπόνηση με τον Άρη, μαθαίνει από τους συμπαίκτες του, μαθαίνει από τον Σάκη Τσιώλη και ανυπομονεί να μπει και να βοηθήσει τους κίτρινους.
Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στον “ΑΡΗΣ FM” τονίζοντας αρχικά πως “είναι δύσκολο για μια νέα ομάδα όπως είμαστε εμείς να βγαίνουμε από το πρόγραμμα. Ξεκινάει το πρωτάθλημα, διακόπτεται για την Εθνική ομάδα, αρχίζει πάλι αλλά εμείς δεν παίζουμε γιατί δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι αντίπαλοί μας, θα παίξουμε πάλι και μετά θα έχει ξανά Εθνική ομάδα”.
Παραδέχτηκε πάντως πως μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” η ομάδα δούλεψε στη σωστή κατεύθυνση. “Αυτό το διάστημα θα μας βοηθήσει όλους. Και τα καινούρια παιδιά και τους τραυματίες, ώστε να ετοιμαστούμε καλύτερα και αντεξεπέλθουμε στις υποχρεώσεις. Πρέπει να ανέβει η ομάδα ψυχολογικά και πρέπει να καλύψουμε τους χαμένους βαθμούς”.
Αναφέρθηκε στην δική του παρουσία στην πρώτη ομάδα, υποστηρίζοντας ότι “είναι μεγάλη χαρά που είμαι στην πρώτη ομάδα, που έγινα επαγγελματίας. Συνεργάζομαι με τέλειους ανθρώπους, έχω φανταστικούς συμπαίκτες και αυτό το κάνει ακόμα πιο όμορφο αυτό που ζω. Ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες που θέλει”.
Για την παρουσία των εμπειρότερων παικτών και την επίδραση που έχουν στους νεαρούς, ο Τοπούζης τόνισε πως “είναι πολύ σημαντικό να δεχόμαστε συμβουλές από αυτούς. Ακούμε παλιές ιστορίες που μας λένε για το πως συμπεριφέρονταν παλιότερα οι παλιοί τους νέους και πραγματικά θα… τρομάξετε! Τα παιδιά είναι πολύ κοντά σε μας, μας λένε συνέχεια πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε, πως πρέπει να αντιδράμε”.
Ο ίδιος ως επιθετικός συνεργάζεται περισσότερο στις προπονήσεις με τους Τσέζαρεκ, Γιάκομπ, Καστίγιο, Σολτάνι, για τους οποίους είπε ότι “ο καθένας έχει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Ο Τσέζαρεκ και ο Γιάκομπ είναι πιο δυνατοί, ο Καστίγιο και ο Σολτάνι πιο γρήγοροι και εγώ προσπαθώ να πάρω ότι περισσότερο μπορώ από τον καθένα”.
Για την ομάδα είπε πως “είμαστε νεανική ομάδα, με μικρό μέσο όρο ηλικία και γι’ αυτό είπα στον κόσμο μετά την ήττα μας από τον Ατρόμητο ότι πρέπει να κάνει υπομονή. Αυτή η ομάδα έχει πολλά να δείξει…”.
Για την παρουσία του Σάκη Τσιώλη επεσήμανε πως “εμπιστεύεται τους νέους ποδοσφαιριστές και το έδειξε και τον Μάιο που μας έβαλε να παίξουμε στα φιλικά και το καλοκαίρι που ανέβασε τόσα παιδιά από την β’ ομάδα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο προπονητή. Μας δίνει συνέχεια συμβουλές και αυτός και οι συνεργάτες του, για το πως πρέπει να κινούμαστε μέσα στο γήπεδο, πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στο γήπεδο, στα αποδυτήρια” και κατέληξε με μια αναφορά για τον κόσμο: “Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και παίζεις στο 100%, έχοντας αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου παίζεις για το 120%. Εγώ είμαι ενθουσιασμένος”.

To Top