ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Του στοίχισε η απώλεια του Πάλμα, αγώνας δρόμου ενόψει Αστέρα

Ο Λούις Πάλμα ήταν εκ του αποτελέσματος, το μεγάλο πλήγμα του Άρη, καθώς ο τραυματισμός του στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό του στέρησε τη συμμετοχή του στο ματς απέναντι στον συμπολίτη. 

Ο επιθετικός από την Ονδούρα που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας έλειψε από τη χθεσινή αναμέτρηση στην Τούμπα, καθώς το κενό του δεν αναπληρώθηκε ούτε από τον Ιτούρμπε, ούτε από τον Ματέο, ούτε και από τον Καμάτσο.

Ο Πάλμα που δίνει φρεσκάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη και με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει με την αξία του θέση στη βασική ενδεκάδα, πάλεψε καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τον Παναιτωλικο.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Πλέον με μόλις τρεις ημέρες να απομένουν για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τόσο ο Πάλμα, όσο και το ιατρικό επιτελείο του Άρη θα κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει ο νεαρός μεσοεπιθετικός να αγωνιστεί.

Είναι σαφές ότι ο Πάλμα δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα, κάτι που τόνισε και ο ίδιος ο Πάρντιου σε δηλώσεις του λέγοντας:  «Είναι σημαντική η απώλεια του Πάλμα. Ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός, αλλά ήταν σημαντική η απουσία του στο σημερινό παιχνίδι».

To Top