Το “δέκα το καλό” στον Καπετάνο

Αλλαγές στον φετινό Άρη, αλλαγές και στις φανέλες και στα νούμερα που φοράνε οι παίκτες. Καπετάνος, Καζναφέρης και Παπαστεριανός, όπως φάνηκε και από τα έως τώρα φιλικά προετοιμασίας, θα πάρουν τους αριθμούς 10, 7 και 17 αντίστοιχα. 

Όπως αναφέρει σήμερα το sport2310:

Ο Κώστας Καπετάνος, ο μεγαλύτερος από την… παρέα των πέντε, αναμένεται να παίξει καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του φετινού Άρη. Ο 28χρονος μέσος λοιπόν, επέλεξε την… βαριά φανέλα με τον αριθμό 10, που έχουν φορέσει τόσο ο Καστίγιο όσο και ο Κόκε, αφήνοντας το 21 που φορούσε πέρυσι.

Ο συνονόματος του Καπετάνου, Κώστας Καζναφέρης, τα τελευταία δυο χρόνια που ανήκει στο δυναμικό τον κίτρινων, φοράει την φανέλα με τον αριθμό 17. Όχι όμως και φέτος. Ο 25χρονος Αρτινός φαίνεται πως θα αποχωριστεί στο συγκεκριμένο νούμερο για να πάρει το 7, το οποίο κατά την περσινή χρονιά ήταν… κατειλημμένο από τον Καρίμ Σολτάνι.

Ο αριθμός της περσινής φανέλας του Καζναφέρη όμως, δεν θα μείνει χωρίς κάτοχο. Ο Μανώλης Παπαστεριανός, είναι ο παίκτης που θα φοράει τη φετινή χρονιά το νούμερο 17, αφήνοντας το περσινό Νο5, που δεν ήταν και ιδιαίτερα γούρικο για τον 25χρονο μέσο.

Οι Μάρκος Βελλίδης και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που συμπληρώνουν την πεντάδα των «μεγάλων», θα κρατήσουν και φέτος τους ίδιους αριθμούς φανέλας με την περσινή χρονιά, δηλαδή το 1 και το 4 αντίστοιχα.

To Top