Το επιπλέον κίνητρο του Τόμας λέγεται… Πρίφτης: "Θέλω να τον δικαιώσω για την επιλογή του!"

Ο Τόρεϊ Τόμας έχει αντιληφθεί εξαρχής σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά, γνωρίζει τι εστί Άρης για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το επιπλέον κίνητρό του για να αποδώσει όπως ο ίδιος θέλει μέσα στο παρκέ προέρχεται από την παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη και τον τρόπο με τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός του έδειξε πόσο τον θέλει.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ σε δηλώσεις που έκανε τόνισε αρχικά πως “οι πρώτες εντυπώσεις μου και από την ομάδα και από την πόλη είναι πολύ καλές. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία, που έχει μεγάλη ποιότητα και βαριά φανέλα. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη, πολύ καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει μέχρι τώρα”.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Πρίφτης τον ήθελε στις ομάδες του τα τελευταία δύο χρόνια απάντησε πως “είναι εξαιρετικό όταν ο προπονητής δείχνει ότι σε θέλει πολύ, όπως το έδειξε ο κόουτς σε μένα. Είναι τιμή για μένα και ένα επιπλέον κίνητρο για να τον δικαιώσω για την επιλογή του”.

Για το τι μπάσκετ θα παίξει ο Άρης την προσεχή χρονιά σχολίασε πως “θα παίζουμε πολύ σκληρά, θα επιδιώξουμε να έχουμε μια στέρεη άμυνα, αλλά και επιθετικά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε μπάσκετ που θα ικανοποιεί τον κόσμο και τον προπονητή μας. Θα συνεχίσουμε να βάζουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”.

 

To Top