ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “Κλεάνθης Βικελίδης”… κερδίζει τους φιλάθλους για έδρα της Εθνικής (videos)

“Κλεάνθης Βικελίδης” και “AEL FC Arena” κερδίζουν τους φιλάθλους για έδρα της Εθνικής!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά την απογοητευτική εικόνα της Εθνικής αγωνιστικά και της αποκαρδιωτικής εκτός των τεσσάρων γραμμών, η συζήτηση για το γήπεδο ή τα γήπεδα στο οποία πρέπει να δηλώσει ως έδρα η ομάδα έχει πάρει… «φωτιά». Στην πορεία προέκυψε και η τοποθέτηση του Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι το “Κλεάνθης Βικελίδης μπορεί να τεθεί στην διάθεση της Εθνικής”.

Σύμφωνα με άρθρο που ανέβηκε στο σάιτ της Nova: “Υπάρχει τάση αυτή «φωνάζει» πως η Εθνική ομάδα πρέπει να πάει αρχικά σε καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, που να πληροί τις προϋποθέσεις και εν συνεχεία σε γήπεδο που να βρίσκεται στην επαρχία” σημειώνοντας ότι: “Το Κλεάνθης Βικελίδης και η AEL FC Arena είναι ίσως τα δύο γήπεδα τα οποία συγκεντρώνουν τις περισσότερες προτάσεις των φιλάθλων. Το θέμα είναι βέβαια τι θέλει η ΕΠΟ, ο προπονητής και οι παίκτες της Εθνικής ώστε να έχουν την έδρα που χρειάζονται”.

Ειδικά για το Κλεάνθης Βικελίδης αναφέρει: “το γήπεδο που συγκεντρώνει πάρα πολλές προτάσεις φιλάθλων είναι αυτό του Άρη. Το Κλεάνθης Βικελίδης θα μπορούσε να αποτελέσει μία πραγματικά καυτή έδρα για την Εθνική ομάδα. Χωράει 23.000 θεατές οι οποίοι «κρέμονται» στο όριο των τεσσάρων γραμμών. Είναι ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο που και γεμάτο να μην είναι, μπορεί να μεταφέρει πίεση στον αντίπαλο και πάθος στους παίκτες.

Βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο και γενικά πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τέτοιου επιπέδου αγώνες. Στο Κλεάνθης Βικελίδης ή στο παλαιό «Χαριλάου» η Εθνική ομάδα έχει να αγωνιστεί από το 2002 και ένα φιλικό με την Σουηδία (2-2) για την συμπλήρωση 450 αγώνων της, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί εκεί το 1948 και η αμέσως προηγούμενη φορά ήταν το 1938”.

Πάντως, η αναφορά αυτή παρέλειψε την παρουσία της Εθνικής στο γήπεδο Χαριλάου το 1982 για τα προκριµατικά του Παγκοσµίου Κυπέλλου κόντρα στην Δανία (2-3).

Δείτε εδώ:

To Top