ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Το νέο sports cafe του Άρη Ευρωπαϊκών προδιαγραφών”! (photos)

Στις εργασίες που γίνονται στο Aris Sports Cafe στο Κλεάνθης Βικελίδης αναφέρθηκε ο πλειοδότης του έργου Γιώργος Λαζαρίδης.

Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Την ώρα που οι εικόνες παραπέμπουν σε ένα εργοτάξιο, ο Λαζαρίδης τονίζει: “Φτιάχνουμε κάτι καινούργιο στο πνεύμα της κοσμογονίας που συντελείται στον Αρη από φέτος. Η ομάδα επέστρεψε στη φυσική της θέση και πρέπει το Κλεάνθης Βικελίδης να διαθέτει ένα σύγχρονο sports cafe, αντάξιο του μεγέθους του συλλόγου που θα παρέχει στους φιλάθλους όλες τις ανέσεις” είπε αρχικά για να συμπληρώσει: “Η ανακαίνιση είναι ριζική. Θα αλλάξει μορφή και δεν θα έχει καμία σχέση με το παλιό sports cafe. θα είναι ευρωπαϊκων προδιαγραφών, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Αυτό αξίζει να έχει ο Αρης κι αυτό είναι το σχέδιο που έχω”.

Όπως εξήγησε: “Θα υπάρχει ο χώρος για καφέ και για ποτό αλλά και για φαγητό, ενώ σε ξεχωριστό χώρο θα δημιουργηθεί ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών. Η σκέψη μου είναι να γίνει το νέο meeting point όλων των Αρειανών. Το νέο μας στέκι, η καθημερινή μας συνήθεια”.

Σχετικά με την λειτουργία του είπε: “Θα λειτουργεί και τις καθημερινές εννοείται, όχι μόνο τις ήμερες των αγώνων. Θα μπορεί ο καθένας να έρχεται να πίνει τον καφέ του ή να γευματίζει, ότι ώρα θέλει. θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. θα διοργανώνουμε βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ για παράδειγμα. Δεν θέλω να πω περισσότερα όμως” για να καταλήξει: “Σε λίγο καιρό που θα ολοκληρωθούν οι εργασίες θα δουν όλοι οι φίλοι του Αρη το αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι θα τους αρέσει. Όσο για το όνομα, θα το αποκαλύψουμε λίγο πριν τα εγκαίνια”.

To Top