ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το παλεύει ο Άρης για τον Αλβάρο Θαμόρα! Ανοιχτή γραμμή με Κόστα Ρίκα για να κλείσει τώρα το deal

Ο Άρης πέρα από την περίπτωση του Άλεν Χαλίλοβιτς, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή για την απόκτηση του Αλβάρο Θαμόρα.

Όπως αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ χθες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει ο Κέβιν Χιμένεθ, δημοσιογράφος από την Κόστα Ρίκα, ο Άρης κατέθεσε πρόταση για τον διεθνή 20χρονο (ύψος 1μ.80) Κοσταρικανό, Αλβάρο Θαμόρα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα.

Η πρόταση – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα αυτό, στο οποίο έχει γίνει και φωτογραφικό μοντάζ με τον Θαμόρα να φοράει τη… φανέλα του Άρη- είναι για δανεισμό μέχρι στο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να είναι σε συζητήσεις για την τελική “φόρμουλα” της συμφωνίας που θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται όντως σε συζητήσεις με την διοίκηση της Σαπρίσα, προκειμένου να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα τον διεθνή ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μεσοεπιθετικός, ενώ έχει αγωνιστεί και ως δεξί εξτρέμ.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και ο Άρης θέλει να πετύχει στις… καθυστερήσεις μια ακόμη μεταγραφή. Ο χρόνος πιέζει και σίγουρα δεν είναι σύμμαχος. Εφόσον δεν προλάβουν την προθεσμία, η περίπτωση του Θαμόρα θα απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους για το ερχόμενο καλοκαίρι, σε μια διαφορετική βάση σίγουρα.

To Top