ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τερμάτισε η Κουρομπίλια για τον… πανηγυρισμό: “Ανθρώπινη αντίδραση, πού είναι το κακό;”

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία των… πανηγυρισμών της Κουρομπίλια, η οποία συμμετείχε και στο… πέναλτι που δόθηκε (για το οποίο γελάει όλη Ελλάδα) στην Τούμπα, αλλά και το… τσίκνισε και η ίδια μέρες πού είναι (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η εικόνα αδιάψευστος μάρτυρας για την βοηθό διαιτητή, η καριέρα της οποίας εκτοξεύτηκε μετά την… Οσκαρική της ερμηνεία στο παιχνίδι Άρης-Αστέρας Τρίπολης, την ώρα που έμοιαζε ικανή χθες να πέσει μπουκάλι με… ρετσίνα στο χορτάρι της Τούμπας (όπως πολλές φορές στο παρελθόν) και να πει: “στην υγειά σας ρε παιδιά… Στείλτε και μια… Σουρωτή, να την κάνω ζεύγος…”.

Η καλή κατ’ άλλα καριερίστα της διαιτησίας το… τερμάτισε, με τα όσα λέει για την φωτογραφία που την “ξεγυμνώνει” στην συνείδηση όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sport24.gr έλεγε η διεθνής βοηθός: “Παίζουμε 120 λεπτά στα κόκκινα. Δεν υπάρχει να μου πει κάποιος κάτι για μια υπόδειξη οφσάιντ η κάτι. Δεν είναι δυνατόν ν’ ασχολούνται με ένα τέτοιο πράγμα. Μπήκε ένα παιδί με χαρτάκι να πανηγυρίσει μαζί τους, ενώ το ματς δεν είχε τελειώσει. Σκέφτηκα, τι κάνει πάει να πάρει αυτόγραφο τώρα; Γέλασα μόλις το είδα. Καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές δεν πρέπει να εκδηλώνουν συναισθήματα, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο κακό. Για τη διαιτησία μου δεν έχει γίνει λόγος κι ασχολούνται με αυτό επειδή δεν μπορούν να βρουν ούτε ένα λάθος σφύριγμα”.

Ε, ρε κάτι γέλια που κάνουμε…

 

To Top