Το τρίτο «Lift For Life Games» για ανθρώπινο σκοπό

Το τμήμα CrossFit και Άρσης Βαρών του Α.Σ. Άρης διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «Lift For Life Games», στις 14-15 Δεκεμβρίου, το οποίο έχει ανθρώπινο σκοπό, αφού όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Λάμψη».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος: “Η εν λόγω διοργάνωση ξεκίνησε πειραματικά πριν από δύο χρόνια, πέρυσι έγινε το δεύτερο βήμα  και στόχος είναι η τρίτη χρονιά να είναι αυτή της καθιέρωσης, για ένα event όπως το ονειρευόμαστε!

Το Lift For Life Games είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Μία διοργάνωση στην οποία ποτέ δε θα ανακοινωθούν νικητές, γιατί νικητές σ’ αυτούς τους αγώνες είναι όλοι! Πρόκειται για μια αθλητική πρόκληση fitness κ άρσης βαρών, όπου ο πρώτος στόχος είναι να διασκεδάσουμε,  να ιδρώσουμε, να αγωνιστούμε, να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας πριν από κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση ή να γνωρίσουμε την αγωνιστική εκδοχή του CrossFit και της Αρσης Βαρών.

Πάνω απ’ όλα, όμως, στόχος είναι να νιώσουμε, να ενημερωθούμε και να ανακουφίσουμε τους γονείς και τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, καθώς όλα τα έσοδα της διοργάνωσης διατίθενται στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Λάμψη».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προκαταβολικά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που μοιράζονται το ίδιο συναίσθημα με μας, όλους τους προπονητές που απορροφούν την ένταση και το άγχος των αθλητών τους και τον Θανάση Τσαπραντζή, προπονητή του Queen Box Veroia, για την πραγματοποίηση του οράματος της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα Τετάρτη (16/10) στη σελίδα του τμήματος CrossFit και Άρσης Βαρών στο Facebook.”.

To Top