Τριανταφυλλάκο, Πορτίγια και άλλους τρεις «βλέπει» η Δόξα

Άρης και Δόξα Δράμας από το καλοκαίρι είχα αναπτύξει ένα καλό επίπεδο συνεργασίας και καλών σχέσεων σε θέματα μεταγραφικών. Πριν τις γιορτές, η δραμινή ομάδα ανανέωσε το ενδιαφέρον της για κάποιους παίκτες των κίτρινων… Αυτήν τη στιγμή πέντε παίκτες του Άρη ανήκουν στην κατηγορία αυτών που βλέπει με καλό μάτι η Δόξα.

Πρόκειται για τους Κριστιάν Πορτίγια, Σάκη Κανούλα, Βασίλης Τριανταφυλλάκο, Μιχάλη Γιαννίτση και Δημήτρη Κοτσώνη. Ο Πορτίγια βρίσκεται στη φάση της αποθεραπείας, δεν είναι ούτως ή άλλως στα πλάνα του Πρόμπιερζ και λογικά θα αναζητηθεί το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Τριανταφυλλάκος αποτελεί έναν από τους υψηλούς στόχους των δραμινών. Πέρα από την περίπτωση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο Κανούλας βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων και πέρα της Επανομής που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και έχει τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσει δανεικό, η Δόξα είναι θετική στην προοπτική να ενταχθεί στην ομάδα.
Όσο για τον Γιαννίτση και τον Κοτσώνη είναι δυο επιλογές που συζητούν στη Δράμα, την ώρα που και οι ποδοσφαιριστές θα έβλεπαν με καλό μάτι την απόκτηση εμπειριών αγωνιζόμενοι σε ομάδα της Σούπερ λίγκας.

Μέσα στις επόμενες μέρες και με δεδομένο ότι την 1η Ιανουαρίου ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος, αναμένεται να δρομολογηθούν σύντομα οι εξελίξεις.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top