Τσαϊρέλης: “Η ομάδα αρχίζει και δένεται”

Ο Άρης παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο ΟΑΚΑ και για πρώτη φορά φέτος έδειξε στοιχεία ομοιογένειας και προσανατολισμών στο παιχνίδι του. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με δηλώσεις του στο PRESSARIS πιστεύει ότι η ομάδα όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακομα καλύτερη.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Έλληνας φόργουορντ σέντερ υποστήριξε πως “από την εικόνα μας έχουμε να κρατήσουμε πολλά θετικά στοιχεία. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι η ομάδα σιγά- σιγά αρχίζει και δένεται και σήμερα δείξαμε καλά στοιχεία. Είχαμε επικοινωνία στην άμυνα και κατά διαστήματα ήμασταν αρκετά καλοί. Κάναμε όμως και κάποια λάθη τα οποία θα πρέπει να δούμε στο βίντεο και να μην τα ξανακάνουμε. Είμαστε νέα ομάδα και μέρα με τη μέρα πιστεύω θα γινόμαστε καλύτεροι”.

Ο Άρης στρέφει από σήμερα την προσοχή του στον αγώνα με τον Κολοσσό, που θα γίνει το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο, κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η ομάδα θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της από πέρσι. “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι δυνατή ομάδα και εμείς θα έχουμε ένα σημαντικό μειονέκτημα. Θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας που μας δίνει ώθηση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα”, επεσήμανε ο Τσαϊρέλης.

To Top