Τσιάρας: “Νιώθω καλά στον Άρη, πάμε για ψηλότερα”!

Ο Γιώργος Τσιάρας προσέφερε σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Μετά το τέλος του αγώνα τόνισε αναφορικά με τις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του πως δεν στηρίζεται σε πρόσωπα αλλά στην ομαδικότητα.

Ο έμπειρος φόργουορντ υποστήριξε πως ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Άρη ενώ έριξε και τα καρφιά του σε αυτούς που πίστευαν ότι αυτή η ομάδα θα παλέψει για την σωτηρία του. «Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα πίστευα σε αυτή και έλεγα ότι παλεύει για το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα αυτή δεν παλεύει για την σωτηρία της όπως κάποιοι υποστήριζαν. Νιώθω καλά στην ομάδα και θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Από εκεί και πέρα για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ τόνισε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η ομάδα απέδειξε ότι δεν στηρίζεται σε πρόσωπα αλλά στην ομαδικότητα. Απομένουν τρία ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Όσον αφορά την κακή απόδοση του δευτέρου ημίχρονου ο Γιώργος Τσιάρας τόνισε: «Ο ΚΑΟΔ ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε την συγκέντρωση μας και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μειώσει και να επιστρέψει στο παιχνίδι. Σε εκείνο το σημείο όμως αντιδράσαμε δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».

To Top