Τσιτσιπάς – Ίσνερ 3-1: Γκρέμισε το βουνό και πέρασε στους “16” του Roland Garros ο Στέφανος (videos)

Ο πανύψηλος Τζόν Ίσνερ έβαλε δύσκολα στον Στέφανο Τσιτσιπά, εκείνος όμως άντεξε στα τρομερά σερβίς του Αμερικανού, επικράτησε 3-1 σετ και προκρίθηκε στους “16” του Roland Garros.

Ούτε τα τρομερά σερβίς του Τζον Ίσνερ στάθηκαν ικανά για να σταματήσουν την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros.

Ο Στεφ βρήκε απαντήσεις στα προβλήματα που του έβαλε ο Αμερικανός, επικράτησε 3-1 σετ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του γαλλικού Όπεν όπου τον περιμένει ο Καρένιο Μπούστα (Νο 12 στην Παγκόσμια κατάταξη).

Ο Έλληνας πρωταθλητής άργησε περίπου μια ώρα για να βρει τον εαυτό του στο court, όμως από όταν ανέβασε ρυθμό και έπειτα, δεν ξανακοίταξε πίσω του, παίρνοντας εκδίκηση από τον υψηλόσωμο Αμερικανό (ύψους 2,08μ.), για την ήττα του στον 4ο γύρο του Wimbledon 2018.

Μετά από δυο ώρες και 40 λεπτά αγώνα, ο Στέφανος επικράτησε με 5-7, 6-3, 7-6(3), 6-1 και στον 4ο γύρο θα συναντήσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε με straight sets τον επίσης Αμερικανό, Στιβ Τζόνσον.

Αυτήν ήταν η 3η συνεχόμενη πρόκριση του Στέφανου στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, κι έμελλε να έρθει στο πρώτο ever παιχνίδι του Έλληνα τενίστα στο night session του Philippe Chatrier.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, τοπική ώρα, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, με τον Στέφανο να αποδεικνύεται πολύ σκληρός για τα δόντια του Ίσνερ. Αν και ο 36χρονος Αμερικανός πραγματοποίησε καλό παιχνίδι, δεν είχε τα όπλα για να κερδίσει περισσότερα από το Νο5 του ταμπλό, που μετά το 1ο set, πήγε το ματς ολοκληρωτικά στο ρυθμό του.

Τα τρία breaks του Στεφ σε ολόκληρο τον αγώνα, ήταν υπεραρκετά. Ένα στο 2ο set, για να ισοφαρίσει τον Αμερικανό, και δυο στο 4ο set, για να “κλείσει” χωρίς άγχος τον 3ο γύρο.

Με μόλις 19 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε το ματς ο Τσιτσιπάς, που μέτρησε και 32 winners. Σε αντίθεση με τον Ίσνερ, ο οποίος σέρβιρε… ρουκέτες και έφτασε να τελειώσει τον αγώνα με 52 winners.

To Top