Τσιόδρας: 81 νέα κρούσματα, 1415 συνολικά – Στους 50 οι θάνατοι

Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 1.415 μετά την επιβεβαίωση 81 νέων κρουσμάτων σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας κατά την επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο.

Ακόμη έναν θάνατο από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 50. Ανακοινώθηκαν 81 νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 1415.
Τους 50 έφτασαν οι θάνατοι στην Ελλάδα από τον νέο κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας ένας ακόμη συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του το τελευταίο 24ωρο.

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων ήταν τα 72 έτη. Οι 12 ήταν γυναίκες και οι 38 άνδρας ενώ το 94% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν μεγάλης ηλικίας.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ακόμη 81 νέα κρούσματα της νόσου στην Ελλάδα. Σε αυτά πρέπει να προστεθούν 20 άλλα κρούσματα μέρος της επιδημικής έξαρσης σε κρουαζιερόπλοιο. Τα 380 και πλέον άτομα που βρίσκονται στο κρουαζιερόπλοιο έχουν ελεγχθεί και αναμένονται τα συνολικά αποτελέσματα.

Τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα έφτασαν 1415. Στις Μονάδες εντατικής θεραπείας βρίσκονται 90 συμπολίτες μας.

Ο μέσος όρος των διασωληνωμένων είναι τα 66 έτη. Οι 14 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες ενώ το 57% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Έξι συμπολίτες μας έχουν εξέλθει μέχρι σήμερα από τις Μονάδες εντατικής θεραπείας. Έχουν διενεργηθεί 17.350 διαγνωστικά τεστ.

To Top