Τσομίδης στο PRESSARIS: «Η εβδομάδα των Παθών πέρασε, περιμένουμε την Ανάσταση»

Ο Στάθης Τσομίδης, ένας από τους τρεις δικηγόρους που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Άρης στην εκδίκαση της υπαγωγής στο άρθρο 99 μίλησε μετά το τέλος της διαδικασίας.

«Πήγαμε καλά, είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Το είχα πει και την προηγούμενη φορά, τον Ιανουάριο, όταν δόθηκε αναβολή λόγω απεργίας. Θα υπάρξει η εβδομάδα των Παθών. Αυτή η εβδομάδα πέρασε σήμερα και περιμένουμε την… Ανάσταση του συλλόγου, μέσα από τη μάχη της επιβίωσης».

Ο Τσομίδης έκανε δηλώσεις και στον «Arena 89,4». Συγκεκριμένα:

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η εκδίκαση της υπόθεσης πήγε αρκετά καλά κι έχουμε βάσιμες ελπίδες με την απόφαση να λήξει η διαδικασία του άρθρου 99.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις που πρέπει να παρεμβαίνει το δημόσιο και ο Άρης δεν ήταν μία από αυτές, ενώ το ΙΚΑ έδωσε το παρόν αλλά τα νομικά επιχειρήματα που είχαν αντιμετωπίζονται από τις δικές μας προτάσεις. Επίσης, το περιμέναμε να υπάρξει παρέμβαση από τη πλευρά Σηφάκη, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω.

Μέχρι σήμερα καταφέραμε να παίρνουμε συνεχείς αναβολές και να μην έχουμε κάποια απόφαση που θα ήταν κατά της ΠΑΕ . Δεν βρεθήκαμε προ εκπλήξεως, ίσα ίσα οι κινήσεις από την άλλη πλευρά ήταν προβλέψιμες.

Σημαντικό είναι, πως σε όλη τη διάρκεια είχαμε τη στήριξη από τη διοίκηση του κ.Ψηφίδη και αν δεν βοηθούσε δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε εδώ, ενώ το λογιστήριο της ΠΑΕ υπερέβαλε εαυτό.

Σχετικά με το αν θα παραμείνει και αργότερα αυτή η διοίκηση πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να σωθεί ο Άρης αγωνιστικά και στη συνέχεια θα τεθεί αυτό το θέμα.

Γενικά η υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 είναι σαν οξυγόνο, αλλά και ο μοναδικό τρόπος για να εξυγιανθεί γενικότερα το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το μόνο που γίνεται δεκτό κι από τη τρόικα».

To Top