ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινάλε με χαμόγελα στο «μαρτύριο»! Kαι τώρα… η λύση του ban!

Το «μαρτύριο» του Ιουλίου με τους έξι αγώνες σε 18 ημέρες για το ελλιπές ρόστερ του Άρη ολοκληρώθηκε χθες με χαμόγελα, καθώς η ομάδα απέσπασε την ισοπαλία στην έδρα ενός αντιπάλου που είχε πολύ λιγότερες απουσίες αλλά και βαθμολογικό κίνητρο.

Αναλογουμένων των δυσκολιών, καθώς ο Μίχαελ Ένινγκ είχε χθες στη διάθεσή του μόλις 13 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες, η αγωνιστική χρονιά έκλεισε με θετικό τρόπο, με τους παίκτες να κερδίζουν το χειροκρότημα και το σεβασμό του κόσμου του Άρη για την προσπάθεια που κατέβαλαν αυτές τις τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, άπαντες πλέον κοιτάνε την επόμενη μέρα. Οι παίκτες θα ξεκουραστούν, άλλοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα, άλλοι θα συνεχίσουν. Ο Άρης με τον Ένινγκ, τον Τόλη Τερζή και τον Άγγελο Χαριστέα σχεδιάζουν την ομάδα της νέας σεζόν και μέσα στα πλάνα βρίσκονται οι ανανεώσεις (πρωτίστως) με τους Γκάμα, Ματίγια, Κουέστα, αλλά και η μεταγραφική ενίσχυση, με τον Άρη να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Φακούντο Μπερτόλιο.

Για να συμβούν τα δύο τελευταία όμως, δηλαδή να προχωρήσει η στελέχωση του ρόστερ, ο Άρης οφείλει να τελειώσει με την υπόθεση “ban”. Η απαγόρευση των μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους «κιτρινόμαυρους» από τον περασμένο Ιανουάριο βρίσκεται κοντά στο τέλος της, με τους ιθύνοντες του Άρη να αισιοδοξούν πως μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα το ζήτημα θα λυθεί.

Ήδη έχουν πληρωθεί οι Ούμπιδες, Μαγκνταλένα, Σιστόν και το μόνο εμπόδιο που μένει είναι ο Κριστιάν Πορτίγια. Αυτές τις μέρες θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με την πλευρά του Ισπανού, ο οποίος παρουσιαζόταν αδιάλλακτος το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τα χρήματα που απαιτούσε από την ΠΑΕ Άρης.

Τα δεδουλευμένα του  υπολογίζονται περίπου στα 80.000 ευρώ, όμως ο ίδιος αξιώνει σχεδόν 350.000 ευρώ, χρήματα για τα οποία δεν δούλεψε στον Άρη, καθώς το συμβόλαιό του είχε διακοπεί, με τον παίκτη να συνεχίζει εκείνη την περίοδο σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Υπάρχει αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και ο Άρης θα μπορέσει να λύσει το ban και να επιστρέψει ξανά στην κανονικότητα και στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

To Top