ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει για στόπερ και επιθετικό ο Άρης!

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων αναμένεται αυτή που ξεκινάει σήμερα για τους κιτρινόμαυρους.

Οι διοικούντες του Άρη τρέχουν, προκειμένου να κλείσουν το ταχύτερο δυνατό έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα είναι στο επίπεδο των Φαμπιάνο και Μπράμπετς προκειμένου να πλαισιώσει τους δυο προαναφερθέντες αλλά και τον νεαρό Τανούλη που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Στη λίστα των κιτρινόμαυρων υπάρχουν πολλά και δυνατά ονόματα ενώ σίγουρα έχει βγει από αυτή, το όνομα του Όσκαρ Μινγκέθα, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν.

Ψηλά παραμένει το όνομα του Ρίτσεντλι Μπαζοέρ, αλλά υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο Άρης έχει έρθει σε επαφή και αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Σκοπός των κιτρινόμαυρων είναι πάντως αν είναι δυνατόν, η θέση να έχει καλυφθεί πριν από το τέλος της εβδομάδας.

Εκτός από τον κεντρικό αμυντικό, στο στρατόπεδο των κιτρίνων, αναζητείται και ένας ακόμη φορ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αντρέ Γκρέι.

Το θέμα του Σάντι Μίνα δεν έχει… καεί ακόμη ολοκληρωτικά, αν και ο παίκτης αντιστέκεται σθεναρά. Ο Θόδωρος Καρυπίδης την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασε κι άλλο την προσφορά του προς τον ποδοσφαιριστή, όμως ο Μίνα συνεχίζει να προπονείται με τη Θέλτα αν και είναι ανεπιθύμητος τόσο στις τάξεις της ομάδας, όσο και σε αυτές των οπαδών.

Πέρα από τον Μίνα πάντως, υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί τους οποίους κοιτάζουν οι κιτρινόμαυροι και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και να ξεκινήσουν οι επαφές προκειμένου να καλυφθεί και αυτή η θέση.

To Top