ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φριλίγγος: “Εντυπωσιακός ο Άρης στην Τούμπα, τον παραδέχθηκαν αντίπαλοι και ουδέτεροι”!

Ο περσινός γενικός αρχηγός του Άρη, Στάθης Φριλίγγος μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας και την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τα όσα είπε για την έξοδο στην Ευρώπη:

Το είπα από νωρίς γιατί το έβλεπα το θέμα και βγαίνω αληθινός. Το να πετάξεις μία κουβέντα για την Ευρώπη δεν είναι εύκολο.

-Για το αν αμφέβαλε ποτέ για την ομάδα:

Όλες οι ομάδες κάνουν μία κοιλιά. Εγώ το θεωρώ φυσιολογικό αυτό. Δεν αμφέβαλα ποτέ. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι σωστές βάσεις και η σωστή προετοιμασία συνηγορούν να πάει Ευρώπη η ομάδα χωρίς κανένα πρόβλημα.

-Για τα εισιτήρια και την διάκριση του Άρη:

Αυτό σου είπα ότι ο κόσμος είναι κάτι καταπληκτικό. Εγώ είχα ζήσει τις ομάδες της Αθήνας, όμως τον λαό του Άρη και την ατμόσφαιρα και την αγάπη για την ομάδα δεν την έχω ζήσει και με εντυπωσίασε. Δικαιωματικά βρίσκεται ο Άρης σε αυτή την θέση και πιστεύω σε λίγα χρόνια θα είναι ακόμη πιο ψηλά. Αυτός είναι ο λαός που αγαπάει την ομάδα, που την στήριξε στα δύσκολα. Ο Άρης συνήλθε και καταρρίπτει ρεκόρ που ζηλεύουν και Ευρωπαϊκές ομάδες.

-Για τις δηλώσεις του Καρπετόπουλου για την αξιοπρέπεια:

Η αξιοπρέπεια είναι ανώτερη από τους τίτλους. Πολλές φορές οι τίτλοι δεν πάνε μαζί με την αξιοπρέπεια. Οι τίτλοι γίνονται και από κάποιες συνθήκες και καταστάσεις. Την αξιοπρέπεια την κουβαλάς και την έχεις μαζί σου. Ο Άρης τόσα χρόνια έχει αυτή την αξιοπρέπεια σε όποια κατηγορία και να είναι. Δεν συνάδει με τους τίτλους.

-Για τα ματς του Άρη:

Τα έχω δει όλα, και πολλά από αυτά ζωντανά. Δεν έχω χάσει ούτε ένα παιχνίδι.

-Για το πως τον βλέπει και αν είναι δίκαια στη θέση:

Είναι δικαιότατη η θέση αυτή. Η επιλογή των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλή. Αν δεν έχεις την πρώτη  ύλη δεν μπορείς να έχεις το προϊόν. Έχει φτιάξει ένα ρόστερ πολύ καλό. Παρά τις σημαντικές απουσίες η ομάδα ανταπεξήλθε.

-Για το αν άξιζε να νικήσει την Κυριακή:

Φυσικά και το άξιζε. Μαζί με κάτι φίλους που το βλέπαμε μου έλεγαν ότι χάσαμε την νίκη μέσα από τα χέρια μας. Ο Άρης έπρεπε να νικήσει. Εγώ υπολογίζω ότι η ομάδα έπαιξε μπάλα και έπρεπε να κερδίσει. Μπήκε στα ίσια . Το γκολ του Βιερίνια θα μπορούσε να αποκρουστεί. Μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Εντυπωσιάστηκα από την απόδοση του Άρη. Δεν κώλωσε σε μία τέτοια σκληρή έδρα. Έπαιξε πραγματικό ποδόσφαιρο και χαιρόμουν που την έβλεπα. Οι περισσότεροι ήταν αντίπαλοι του Άρη και όμως τον υποστήριζαν.

-Για το αν μπορείς να πάρεις τίτλους με την αξιοπρέπεια:

Είναι ένα δύσκολο ερώτημα να απαντηθεί. Και μπορείς και δεν μπορείς. Ζούμε σε περίεργες εποχές, με ένα ποδόσφαιρο που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Πιστεύω ότι η αξιοπρέπεια δεν πρέπει να στηρίζεται στο αν θα πάρεις τίτλο ή όχι. Είναι κάτι που γεννιέται. Από την στιγμή που γεννιέται δεν χάνεται.

-Για τον Καρυπίδη:

Ο Καρυπίδης είναι μια χαρά. Καλύτερα δεν θα μπορούσε να πάει.

-Για το πως πρέπει να κινηθεί τώρα:

Τώρα θέλει μεγάλη προσοχή. Θα βγει στην Ευρώπη και θα παίξει. Τώρα πρέπει να γίνει η βάση για τα επόμενα χρόνια και να παίξει ο Άρης και να πρωταγωνιστήσει. Αυτά που δηλώνω πραγματικά τα πιστεύω και φαίνεται στην ομάδα. Να είναι ομάδα για Τσάμπιονς Λίγκ. Είναι ομάδα που την υπολογίζουν οι πάντες. Δεν το λέω επειδή ήμουν πέρυσι εκεί.

-Για το που είναι τώρα:

Πριν δύο μήνες ήρθα στον Εθνικό Πειραιά. Είμαι στην ομάδα αυτή γιατί είναι πολύ συμμαζεμένη. Είμαστε στην Γ’ Εθνική. Υπάρχει ο κ. Καριδόπουλος εδώ. Είναι ένα στολίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μακάρι να μείνει στο ποδόσφαιρο.

-Για το μήνυμα:

Τους αγαπάω και εύχομαι να προγραμματίσουν με ποια ομάδα θα κληρωθούμε για να παίξουμε στην Ευρώπη.

To Top