Χαρίσης: “Από αυτό το Σάββατο μπορούμε να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας”

Ο Κώστας Χαρίσης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη, αλλά σημασία έχει η συλλογική προσπάθεια και η ομαδικότητα που έβγαλαν οι κίτρινοι στο παρκέ απέναντι στον Ίκαρο. Όπως τόνισε ο έμπειρος σέντερ από αυτό το Σάββατο μπορούν οι παίκτες να πιστεύουν περισσότερο στον εαυτό τους.

Ο Χαρίσης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως “σήμερα παίξαμε σε μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, με καλά αποτελέσματα. Ως γνωστό εμείς δεν έχουμε καταφέρει να αποδώσουμε τα αναμενόμενα. Σήμερα μετά από αρκετό καιρό βρήκαμε ρυθμό, καταλάβαμε καλύτερα ο ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο, βγάλαμε αποτέλεσμα στην άμυνα, παίξαμε όλοι αν δεν κάνω λάθος και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Δουλεύουμε σκληρά για να γυρίσουμε την άσχημη εικόνα που έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα”.

Ρωτήθηκε για την δική του απόδοση και απάντησε πως “δεν πρέπει να σταθούμε στη δική μου απόδοση. Ένιωθα όπως κάθε παιχνίδι, έτοιμος να βοηθήσω, πρέπει να σταθούμε στην συλλογική προσπάθεια”, ενώ για την ψυχολογία και αν πλέον οι ίδιοι έδωσαν απάντηση στους εαυτούς τους ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα είπε: “Η ψυχολογία δεν είναι καλή τον τελευταίο καιρό, μπορούμε να ξεκινήσουμε από αυτό το Σάββατο να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να πιστέψουμε στον εαυτό μας”.

Για την πίεση που υπάρχει στον Άρη και πως ο ίδιος την αντιλαμβάνεται είπε: “Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα, είμαστε όλοι περήφανοι που παίζουμε εδώ και φοράμε αυτή τη φανέλα και γι’ αυτό το λόγο θέλει ο καθένας μας να αποδώσει τα καλύτερα ώστε να φέρουμε τον Άρη στο επίπεδο που του αναλογεί. Δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά…”.

 

To Top