χΑΡΗΣε ελπίδα, μοιράσου τη χαρά

Mε αφορμή την ιδιαίτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνει η χώρα και ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, η Λέσχη Φίλων Άρη δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο αναλαμβάνει… δράση μεγάλης κοινωνικής ευαισθησίας!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα ανακοίνωσε η Λέσχη: “για πρώτη φορά πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ρούχων και ειδών οικιακής χρήσης, με σκοπό τη βοήθεια κοινωνικών ομάδων που αδυνατούν να προμηθευθούν ακόμη και τα βασικά είδη διαβίωσης. Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε Ενορίες, ιδρύματα και εθελοντικούς κοινωφελείς οργανισμούς.

Ενδεικτική λίστα:

* Ρούχα και παπούτσια,

* Συσκευασμένα είδη τροφίμων (μπισκότα, ρύζι κίτρινο & άσπρο, σάλτσα ντομάτας, δημητριακά, μπαχαρικά, αλάτι, ξύδι, όσπρια, κρουασάν, μέλι-μαρμελάδες, πουρέ, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες, άνθος αραβοσίτου, ζυμαρικά: πχ κριθαράκι ή κοφτό μακαρονάκι ή μακαρόνια κλπ, αλεύρι, ζάχαρη, κακάο, χυμούς, κλπ),

* Είδη υγιεινής (σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων και πιάτων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης, κλπ)

* Είδη οικιακής χρήσης (Χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, κλπ).

Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, καθημερινά 10:00-21:00 και μέχρι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011. Τα μέλη εκτός Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία με αποστολή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία του Σωματείου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310323160 και στο www.arismembers.gr.”

To Top