ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς ήττα ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια στο Περιστέρι – Η ανάλυση της Super League

Η νίκη του Ατρομήτου στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου στη Θεσσαλονίκη, έσπασε το αήττητο σερί του Άρη, το οποίο κρατούσε για έξι διαδοχικές αναμετρήσεις και είχε ξεκινήσει πάλι από επικράτηση της ομάδας του Περιστερίου στην έδρα των Κίτρινων την 1η Μαρτίου 2020.

H ανάλυση στο σάιτ της Super League αναφέρει:

Ο Άρης δεν έχει ήττα στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στο Περιστέρι, με τις τέσσερις να είναι για το πρωτάθλημα και τη μια για το Κύπελλο Ελλάδος. Τα τρία από τα πέντε αυτά παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία, ενώ ο Άρης επικράτησε στη μια αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος και στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 για το πρωτάθλημα με 3-1.

Η τελευταία νίκη για τον Ατρόμητο στην έδρα του σημειώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2018 με το εντυπωσιακό 4-2. Από τότε έχουν διεξαχθεί δέκα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας και έχει τρεις νίκες ως φιλοξενούμενος, υπάρχουν τρεις ισοπαλίες και τέσσερις νίκες έχει ο Άρης.

Το 0-0, με το οποίο τελείωσε και η τελευταία τους αναμέτρηση στο Περιστέρι, είναι το πιο συνηθισμένο σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τον Ατρόμητο, αφού υπάρχουν πέντε συνολικά λευκές ισοπαλίες. Οι τέσσερις άλλες που έχουν σημειωθεί μεταξύ τους είναι με 1-1 (2 φορές) και 2-2 (2 φορές).

Το παράδοξο είναι πως στις οκτώ συνολικά νίκες που έχουν σημειώσει οι δύο ομάδες δεν υπάρχει καμία επανάληψη σκορ και όλες έχουν γίνει με διαφορετικά. Τα περισσότερα έχουν σημειωθεί στις νίκες με 4-2 του Ατρομήτου, αλλά και του Άρη, ενώ η ευρύτερη νίκη ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι με 3-0 στις 5 Ιανουαρίου 2010.

17 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 18-22

To Top