Χωρίς Καρλίτος στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Οριστικά νοκ-άουτ λόγω… γάμπας ο Καρλίτος από τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με 21 παίκτες η αποστολή του Παναθηναϊκού για τους “Ζωσιμάδες”.

Οριστικά χωρίς τον Καρλίτος Λόπεθ θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού το απόγευμα του Σαββάτου (9/4) προς την πόλη των Ιωαννίνων, ενόψει του αυριανού πολύ σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Ο Ισπανός επιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα (πρόβλημα που “κουβαλάει” από την προπόνηση της Παρασκευής), συνέχισε τη θεραπεία και τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το μεσημέρι του Σαββάτου (9/4) μετά την τελευταία προπόνηση στο Κορωπί, περιλαμβάνει επί της ουσίας μόνο έναν καθαρόαιμο επιθετικό, τον Φώτη Ιωαννίδη.

Κι αυτό, διότι πέραν του Καρλίτος, εκτός έμεινε και σ’ αυτό το ματς ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος έχει μπει πια στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση που έκανε στα μέσα Φεβρουαρίου στον αστράγαλο κι αναμένεται να επανέλθει στο αγωνιστικό πλάνο απ’ το ντέρμπι της 17ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα προπόνησης των “πράσινων” περιελάμβανε προθέρμανση, “κορόιδο” και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αγιούμπ, με τον Αργεντινό μέσο να ανεβάζει πλέον “στροφές” μετά το τράβηγμα στο δικέφαλο και να έχει πολλές πιθανότητες για να προλάβει το clasico της μεθεπόμενης Κυριακής (17/4) με τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 21 παίκτες, οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

 

To Top