ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ψαλίδισε» τις ελπίδες της Ντόρτμουντ για τίτλο ο Ριμπερί

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ήρθε η Μπάγερν Μονάχου, που έκαμψε δύσκολα (1-0) την αντίσταση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης χάρις σε ένα πανέμορφο γκολ του Ριμπερί με ψαλιδάκι και πήρε προσωρινά προβάδισμα 8 βαθμών από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, που αγωνίζεται σε λίγη ώρα.

Οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο και να προσπαθούν να κτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο, την καλά οργανωμένη άμυνα της Άιντραχτ κατάφερε να τη διασπάσει ο Ριμπερί, που εκμεταλλεύθηκε μια κακή απόκρουση του Χραντέκι και με ψαλιδάκι σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Μεγάλη νίκη, σε ένα παιχνίδι με έξι τέρματα συνολικά, πήρε η Μάιντς, επικρατώντας 4-2 της Άουγκσμπουργκ και έπιασε στην πέμπτη θέση τη Σάλκε με 44 βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που σκόραρε δύο τέρματα, ενώ άλλα τόσα πέτυχε και ο Κλέμενς. Το σκορ στο ματς είχε ανοίξει ο Καϊούμπι, ενώ ο Κου Για-Χεόλ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 2-2.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top