Ψηφίδης: “Φέτος θα είναι η χρονιά του Άρη…”

Στα πλαίσια της παρουσίας του βιβλίου του Εύδοξου Πετρίδη σχετικά με την ιστορία του υγρού στίβου του Άρη από το 1923 έως το 1940 τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρη, Ιωάννης Ψηφίδης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellownews.gr:

Για την παρουσίαση του βιβλίου του Εύδοξου Πετρίδη σχετικά με την ιστορία του υγρού στίβου του Άρη έως το 1940:

Ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια με πολύ καλή παρουσίαση από τον κ.Εύδοξο, σίγουρα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, ο υγρός στίβος πάντα υπήρχε στον Άρη, χαιρόμαστε για αυτήν την εκδήλωση.

Για το κολυμβητικό τμήμα του Άρη:

Ο ερασιτέχνης Άρης έχει 17 αθλήματα, το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο από όλα είναι η κολύμβηση, και για αυτό τον λόγο και εμείς είμαστε κοντά τους.

Γα την υδατοσφαίριση:

Το πόλο πάντα υπήρχε στον Άρη, χαιρόμαστε για τις επιτυχίες που είχαμε και χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο για το ότι το πόλο του Άρη είναι και πάλι σε ανοδική πορεία, με έναν από τους καλύτερους εφόρους μας, τον κ.Πασχάλη Καραγιάννη

Για την γενικότερη κατάσταση του συλλόγου:

Το 2018 αναμένεται να είναι μια καλή χρονιά για όλο τον Άρη, ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο όπου ο Άρης είναι και πάλι στην θέση που του αξίζει, η χρονιά αυτή είναι του Άρη, ο Άρης πρέπει να είναι γερός και δυνατός και να ανταπεξέλθει σε ότι χρειαστεί.

To Top