Όλα τα νέα πρόσωπα για το βασικό σχήμα σκέφτεται ο Σούλης!

Έχουν αντιληφθεί οι πάντες την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Άρης αναζητάει διέξοδο. Όντως σε δύσκολη από κάθε άποψη θέση, είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει την σωτηρία του. Μέχρι το τέλος, όσο χρειαστεί, με αμείωτη ένταση.

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο το φορτίο είναι βαρύ. Κλήθηκε αναλαμβάνοντας να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα, όπως και την ψυχολογία της ομάδας. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν, οι επιλογές περιορισμένες, οι αστάθμητοι παράγοντες σε πλήρη δράση!

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες έγινε μετ΄ εμποδίων. Αφενός η κακή ψυχολογία, αφετέρου τα προβλήματα τα οποία δημιουργούν πονοκέφαλο στον προπονητή, κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Ο τεχνικός του Άρη δεν μπορεί παρά να είναι αισιόδοξος σχετικά με τα …μαντάτα που αναμένονται από την ΕΠΟ. Δεν κρύβει πως ποντάρει στο φρεσκάρισμα της ομάδας του. Στο μέγιστο βαθμό που μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο.

Με άλλα λόγια δεν αποκλείεται (εφόσον πρώτα ανοίξει ο δρόμος) να χρησιμοποιήσει όλα τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα. Στη χειρότερη να αφήσει μόνο έναν εκτός. Άλλωστε, έχει στο μυαλό του δυο εναλλακτικές 11άδες. Ευχής έργο για όλους είναι να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους.

Ο κόσμος θα βρίσκεται εκεί για να δώσει το σύνθημα. Όποιοι κι αν βρίσκονται στο χόρτο έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, να πάρουν τη νίκη δίνοντας το έναυσμα της αντεπίθεσης.

To Top