ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H εξομολόγηση του Λούκας Σάσα για την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε: «Όλα άρχισαν με τον… διαιτητή» (video)

Ο Λούκας Σάσα αποχώρησε με ασθενοφόρο από τον αγώνα της Φορταλέζα με την Κοριτίμπα κι όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Τελικά, φαίνεται πως όλα είναι καλά με τον πρώην παίκτη του Αρη, ο οποίος αφού νοσηλεύτηκε και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική διάσειση, έχει επιστρέψει στο σπίτι του και αναρρώνει.

Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στα social media, καθησύχασε τους πάντες κι εξήγησε πως έχει η κατάσταση.

Αναλυτικά, ανέφερε:

“Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχα μια σύγκρουση με τον διαιτητή. Για μένα, ήταν μια κανονική σύγκρουση, δεν έγινε τίποτα και συνέχισα να παίζω. Αλλά, στο τέλος, έπαθα διάσειση. Και σιγά σιγά το σώμα μου άρχισε να μου δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά. Άρχισα να νιώθω τα πόδια και τα χέρια μου να μυρμηγκιάζουν, μετά άρχισαν να γυρίζουν όλα. Τότε ζήτησα να βγω. Μετά άρχισα να νιώθω άρρωστος, με πολλή ναυτία, λιποθυμία. Και επέλεξαν να καλέσουν το ασθενοφόρο και να με βγάλουν από το γήπεδο έτσι. Φυσικά είναι τρομακτικό, σωστά, το ασθενοφόρο μπαίνει στο γήπεδο, πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι για να βγει εκεί, αλλά στο τέλος όλα λειτούργησαν” , είπε ο αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι έκανε αιματολογικές εξετάσεις, καθώς και έλεγχο στην καρδιά και το κεφάλι. Όλα βγήκαν φυσιολογικά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο παίκτης επέστρεψε στο σπίτι του, όπου παραμένει υπό παρακολούθηση.

“Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Σήμερα είμαι στο σπίτι για παρατήρηση και ξεκούραση. Ελπίζω ότι από αύριο θα είμαι στο 100% και θα συνεχίσω τη ζωή. Ήταν απλά ένας… τρόμος, αλλά είμαι καλά. Ευτυχισμένος για τη χθεσινή νίκη, χαρούμενος για άλλους 3 βαθμούς που κατακτήσαμε. Και όπως λέω πάντα, πάμε όσο αυτός ο όμιλος αξίζει σπουδαία πράγματα. Μια μεγάλη αγκαλιά», κατέληξε.

To Top