ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H συγκλονιστική στιγμή με τους γονείς του Άλκη: “Βγάλαμε την καρδιά μας και την καταθέσαμε” (video)

Η Δομή “Eις το όνομα του Άλκη” έκανε χθες τα… αποκαλυπτήρια της στο ευρύ κοινό, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μεσημέρι στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: “Δεν θα επιτρέψουμε να θαφτεί η δολοφονία του Άλκη”!

Ανάμεσα στα πολλά και σημαντικά ξεχωρίζουν η πρόθεση να καθιερωθεί η 1η Φεβρουαρίου ημέρα οπαδού ενώ θα υπάρξει μια σειρά από δράσεις στα σχολεία και χώρους όπου παραμένει ζωντανή η νεολαία.

Συγκεκριμένα, η Δομή θα αναδεικνύει πρόσωπα και θα τα τιμάει, όπως ο Αραούχο. Επίσης,παρέμβαση σε εκπαιδευτικό υλικό σε σχολεία και ΑΕΙ, για σεβασμό της διαφορετικότητας και εν γένει την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας. Μια τέτοια δράση έγινε την Δευτέρα με την συνδρομή του Χαμόγελου του Παιδιού.

Στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση του PRESSARIS ο Λευθέρης Παππάς, υπεύθυνος επικοινωνίας της Δομής πραγματικά συγκλόνισε για το πώς βίωσαν τη συνάντηση με τους γονείς του Άλκη.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: “Ό,τι κάναμε, το κάναμε αφού ήρθαμε σε συνεννόηση με τους χαροκαμένους γονείς του Άλκη. Βγάλαμε την καρδιά μας και την καταθέσαμε. Αυτό που μπορούμε πια να σχολιάσουμε είναι ότι ο πόνος μετριάζεται με τις δράσεις και ενέργειες. Και όπως φαίνεται μετά από ένα διάστημα ο πόνος έχει μετριαστεί, μετά από τόσες ενέργειες.

To Top