ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλεάνθης Βικελίδης, καμίνι που θα “σπρώξει” τον Άρη στην νίκη!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στις 21:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης! Η έδρα του Άρη αναμένεται για μια ακόμη φορά να είναι “καμίνι” που θα “σπρώξει” τον Άρη στην νίκη, στο πρώτο βήμα της πρόκρισης.

Χέρμαν Μπούργος και Μπράιαν Νταμπό μίλησαν χθες για τη σημασία της βοήθειας του κόσμου, ενώ και ο Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε σαφές μήνυμα στην δήλωσή του τονίζοντας: “Τώρα είναι η ώρα των φιλάθλων μας. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει να είναι γεμάτο. Να έχει παλμό, ένταση και ενθουσιασμό. Να είναι η ατμόσφαιρα όπως μόνο εμείς ξέρουμε να  δημιουργούμε στην έδρα μας. Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Επιβάλλεται, λοιπόν, το γήπεδό μας να είναι γεμάτο και ο κόσμος να μεταδώσει την θετική του ενέργεια στους ποδοσφαιριστές, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση”.

Πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ Άρης είχε επισημάνει εμφατικά: “Οι χιλιάδες των φιλάθλων μας θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια το βράδυ της Πέμπτης. Και θα είναι τόσο δυνατή που το «ωστικό κύμα» θα δώσει στους παίκτες του Χερμάν Μπούργος την ώθηση που χρειάζονται  για να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης. Πλησιάζει η ώρα που θα τραγουδήσουμε ξανά, όλοι μαζί, το αγαπημένο μας σύνθημα… «Αρειανάρα ξέρεις ότι…» και θα ακουστεί σε κάθε άκρη της Ευρώπης”!

Όλοι γνωρίζουν τη σημασία ενός γηπέδου που θα ξεχειλίζει από παλμό και θετική ενέργεια για την κιτρινόμαυρη ομάδα και θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για το ποια ομάδα έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο φιλικό της χρονιάς του ποδοσφαιρικού Άρη ξεκίνησε! Το φιλικό με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης ανοίγει την αυλαία της χρονιάς που οι κίτρινοι επιστρέφουν εκεί που ανήκουν και η ΠΑΕ με ένα σύνθημα κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο! Όλοι οι δρόμοι εκεί οδηγούν!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλεάνθης Βικελίδης

Επιτέλους δράση… Μετά από 21 μέρες, ο Άρης επιστρέφει σε επίσημο παιχνίδι, υποδέχεται την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (16:00) στην 5η αγωνιστική και με τον κόσμο στο πλευρό του ετοιμάζεται για το πρώτο τρίποντο της περιόδου.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει ετοιμάσει την ομάδα του, έχοντας πάρει στην αποστολή πέντε νέα πρόσωπα. Τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες Σανκαρέ, Ουμπίντες, Ακόστα και Γιακούποβιτς και τον Γιάκομπ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Όλα δείχνουν ότι η ομάδα του Άρη θα ξεκινήσει με τον Ουμπίντες στη βασική ενδεκάδα. Η σκέψη του Τσιώλη είναι να ξεκινήσει ο Άρης στο 4-2-3-1 με τους Φατί, Καπετάνο αμυντικούς χαφ, τον Ουμπίντες μπροστά τους, τον Καστίγιο αριστερά και τον Νέτο δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή και τον Γιάκομπ στην κορυφή.

Λογικά στην άμυνα δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Λάρισα. Μίσελ και Παπαζαχαρίας θα αγωνιστούν στα άκρα, Λαζαρίδης, Ντίκο στο κέντρο της άμυνας και κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βελλίδης.

Ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του σημερινού αγώνα με την.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Ουμπίντες, Ακόστα, Καστίγιο, Γιάκομπ, Πορτίγια, Γιαννιώτας, Γκαρσία, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ποδοσφαιριστές θα αποκλειστούν από την αποστολή πριν το παιχνίδι.

Από κει και πέρα, η συμπαράσταση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη. Σε ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, ο Άρης έχει ανάγκη τη βοήθεια των φιλάθλων του, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της θρακικής ομάδας, αρχίζοντας να καλύπτει το χαμένο έδαφος. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης…

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Novasports 2.


To Top