Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη

Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη (Σάββατο, 11/02) με Ζηρίνειο ΑΟΝ στο γυναικείο βόλεϊ.

Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο τμήμα:

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και ταξιδεύει σήμερα για Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίζει το Σάββατο (11/02) το Ζηρίνειο ΑΟΝ στις 18:30, στο κλειστό του Ζηρινείου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League.

Οι «κιτρινόμαυρες» είναι έτοιμες για έναν πολύ σημαντικό βαθμολογικά αγώνα και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία με την Πρέβεζα για το Κύπελλο

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει σήμερα για την Πρέβεζα εν όψει του σημαντικού αγώνα με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» αγωνίζονται την Τετάρτη (01/02) με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας στις 18:00 στο  γυμναστήριο ΔΑΚ Πρέβαζας, ενώ ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες.

Ο Α.Σ. Άρης εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία το Σάββατο (28/01) με τον Ηλυσιακό

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού (28/01) αγώνα με τον Ηλυσιακό στο κλειστό «Α. Φώτσης», στις 19:30, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» αναχωρούν σήμερα (27/01) για Αθήνα (για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα) για τον πολύ κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα με τον Ηλυσιακό, όπου αποζητούν τη νίκη. Ο Α.Σ. Άρης τις εύχεται καλή επιτυχία.

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία (Σάββατο, 14/01) με τη Θέτιδα

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών  ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει σήμερα για την πρωτεύουσα εν όψει του αγώνα με τη Θέτιδα Βούλας, στο πλαίσιο της έναρξης του δεύτερου γύρου (12η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Volley League.

Οι «κιτρινόμαυρες» αγωνίζονται το Σάββατο (14/01) με τη Θέτιδα Βούλας στις 19:00 στο  γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», ενώ ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες.

 

Βόλεϊ Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία το Σάββατο (07/01) με τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού (07/01) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 20:00, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» αναχωρούν σήμερα για Αθήνα για τον πολύ κρίσιμο και σημαντικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Α.Σ. Άρη τις εύχεται καλή επιτυχία.

To Top