Εξαιρετικά δύσκολο να δοθεί ο Μίτσελ…

H περίπτωση του Μίτσελ της Μπενφίκα ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα από τις επιλογές για την επίθεση, όμως, είναι φανερό ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Στον Άρη έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται πολύ… μακριά.

Πρόκειται για την προοπτική δανεισμού του Μίτσελ, 26χρονου φορ που απέκτησε πριν λίγες μέρες η Μπενφίκα, η οποία δεν είναι βέβαιο όμως ότι θα του δώσει μια θέση στο ρόστερ της.

Τα ρεπορτάζ πάντως από την Πορτογαλία σημειώνουν ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς, ενώ εμφανίζονται και δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Γιουβέντους, στις οποίες ο Μίτσελ σημειώνει πως θέλει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Χόρχε Χεσούς.

Όπως είναι γνωστό οι άνθρωποι του Άρη, αφού «τσέκαραν» τον παίκτη και ενημέρωσαν τον Μάκη Κατσαβάκη, που έδωσε τη συγκατάθεση του, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και πλέον περιμένουν τις εξελίξεις από την πλευρά της Μπενφίκα.

Η απάντηση των Πορτογάλων αναμένεται σύντομα όταν και θα ενημερωθούν από τον τεχνικό τους για τις προθέσεις του σχετικά με τον Μίτσελ, αν δηλαδή μείνει στο ρόστερ ή αποφασιστεί ο δανεισμός του.

Πάντως, σύμφωνα με δήλωση του Μάκη Κατσαβάκη ο δανεισμός αυτός είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να επιτευχθεί. Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη δήλωσε από την Ιταλία: «Μ’ αρέσει αυτός ο παίκτης, αλλά δεν μας τον δίνουνε. Και η αλήθεια είναι πως απορώ που μπήκε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί μαζί μας, όταν η Μπενφίκα τον βάζει στο φιλικό με τη Γιουβέντους. Αρα προς τι η κουβέντα μας;».

Σε κάθε περίπτωση είναι μια δύσκολη περίπτωση, που είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Ο Άρης πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο να περιμένει.

To Top