Η αυτοκριτική, η δέσμευση και το μήνυμα του Παντίδου για τον νέο Άρη!

Ο Νίκος Παντίδος παραδέχθηκε ότι ο Άρης δεν ήταν αυτός που έπρεπε στην πρεμιέρα, αλλά τόνισε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον κόσμο  για την ανάγκη της συμπαράστασης  του.

“Πρεμέρα ήταν, πήγαμε να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε” είπε ο Παντίδος μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για να υπογραμμίσει στη συνέχεια:

“Ο Πανιώνιος προηγήθηκε νωρίς και αυτό του έδωσε ψυχολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα πράγματα, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό μας πλεονέκτημα, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για να παρουμε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα”.

Ο νεαρος αμυντικός σχολίασε και το γεγονός ότι ο Αρης αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο με μια αμιγώς ελληνική ομάδα και τα οφέλη που μπορεί να έχει αυτό: “Ο ‘Ελληνας σέβεται τη φανέλα και αμα του θίξεις το φιλότιμο μπορείς να κερδίσεις πολά από αυτόν. Βέβαια οταν μια ομάδα είναι νέα και άπειρη, χρειάζεται το χρόνο της. Ο Αρης όμως είναι μεγάλη ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε άπαντες το 100%”. Δεν μας αντιπροσωπεύει η εικόνα που δείξαμε στον Πανιώνιο. Την πραγματική μας εικόνα θα τη δείξουμε από εδώ και πέρα και με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε. Κάναμε πολύ καλά φιλικά και δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας και ας είμαστε άπειροι. Όσο περνάει ο καιρός θα αρχίσουμε να στρώνουμε, είναι θέμα χρόνου”

Για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε: “Δεν κύλησαν όλα ρόδινα για μένα μετά τον Παναθηναικό, πήγα έκανα το αγροτικό μου με την προϋπόθεση ότι θα επέστρεφα στη μεγάλη κατηγορία. Η ευκαιρία μου παρουσιάστηκε στον Αρη για να αποδείξω ότι έκαναν λάθος στον Παναθηναικό που δεν με πίστεψαν”.

‘Eκανε και ένα κάλεσμα στον κόσμο εν όψει ΟΦΗ: “Και ποιος δεν θέλει να παίξει στον Κλεάνθης Βικελίδης. Όλοι περιμένουμε το ματς. Καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει”.

To Top