ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η συνάντηση για το νέο γήπεδο του Άρη, η αξίωση να μπει στο “παιχνίδι” η πολιτεία και τα εμπόδια

Μια συνάντηση που έγινε στην Αθήνα δείχνει ότι προκύπτουν νέα δεδομένα στην υπόθεση της κατασκευής νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σε πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη και της Ειρήνης Καρυπίδη με αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες για το θέμα του νέου γηπέδου, η κιτρινόμαυρη πλευρά πρόβαλε την αξίωση να μπει στο “παιχνίδι” και η πολιτεία, προκειμένου να χρηματοδοτήσει από την πλευρά της κατά τα πρότυπα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, το οποίο εντάχθηκε στα έργα του ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Αρχικά, το πλάνο της ΠΑΕ για γήπεδο, εμπορικό κέντρο και άλλες υποδομές, προέβλεπε να το χρηματοδοτήσουν ιδιώτες επενδυτές, με τη συμμετοχή και του Νίκου Τριμμάτη.

Στη συνάντηση αυτή μάλιστα ότι υπάρχει συγκεκριμένο νέο πλάνο για τη συμμετοχή της πολιτείας, μόνο που όπως έγινε γνωστό, τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης έχουν σχεδόν διατεθεί, ενώ υπάρχουν πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα για την αξιοποίησή τους. Γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα για το νέο γήπεδο του Άρη, την στιγμή που πριν μερικές μέρες έγινε επίσης γνωστό ότι στον φάκελο για το Μουντιάλ του 2030, υπάρχουν τα γήπεδα του Βοτανικού και της Νέας Τούμπας, όχι όμως και αυτό των κιτρινόμαυρων.

 

 

To Top