ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσιαρός: “Χαρισματικός, αλλά ιδιόμορφος ο Φλόρες! Ανθρώπινο λάθος του Μπάσα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Παναγιώτης Κατσιαρός, μίλησε με αφορμή την απώλεια του Κάρλος Φλόρες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον θάνατο του Κάρολο Φλόρες:

Ήταν ένας ποδοσφαιριστής πολύ αγαπητός και είχε παίξει πολλά χρόνια και σε πολλές ομάδες. Είχε έρθει στην Ευρώπη μόνο για εμάς. Είναι θλιβερό για έναν αθλητή και κυρίως ποδοσφαιριστή που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Λατινική Αμερική. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Τα συλλυπητήρια μου στους δικούς του.

-Για την πρώτη εικόνα που του έρχεται στο μυαλό από τον ποδοσφαιριστή:

Ήταν ένας ποδοσφαιριστής χαρισματικός και ιδιόμορφος. Ήταν ιδιαίτεροι, δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν εύκολα. Από την Λατινική Αμερική έχουν θέματα γιατί είναι πολύ μακριά από την χώρα τους και είναι δύσκολο να επικοινωνήσουν.

-Για το παιχνίδι με τον Άρη να κερδίζει τον Π.Α.Ο.Κ:

Εμείς ζήσαμε εποχές που είχε φιλάθλους και από τις δύο ομάδες. Τώρα δεν γίνεται αυτό. Είναι ένα δύσκολο ματς για τον Άρη. Η ομάδα έχει χαρακτήρα μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό. Το ντέρμπι είναι πάντα στο 50- 50.

-Για το ότι δεν απέχει πολύ αγωνιστικά ο Άρης από τις υπόλοιπες ομάδες:

Συμφωνώ ότι αγωνιστικά δεν απέχουμε πολύ. Ο Π.Α.Ο.Κ  είναι σοβαρή ομάδα αλλά και ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ. Αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα παιχνίδια της. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

-Για το χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο:

Ο Άρης ήταν πολύ σοβαρός χθες και πειθαρχημένος. Σε κάποιες φάσεις που έκανε θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι. Αν παίζαμε με 11 παίκτες θα κερδίζαμε. Ο Άρης ακόμη και σε πολύ δύσκολες συνθήκες που έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε πολλές φάσεις.

-Για τον Μπάσα:

Εγώ παρότι έκανα σκληρά μαρκαρίσματα, θεωρώ ότι ήταν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον καταδικάσουμε αλλά πρέπει να σκέφτεσαι τι κάνεις μέσα στο παιχνίδι. Οι κόκκινες βγαίνουν πολύ εύκολα πλέον.Το μαρκάρισμα ήταν στο κέντρο του γηπέδου και ήταν αχρείαστο. Νομίζω ότι δεν σκέφτηκε καθαρά εκείνη την ώρα και είναι ανθρώπινο το λάθος. Μιλάμε για επαγγελματίες που πρέπει να ξέρουν τι κάνουν και πως. Καμιά φορά το μυαλό δεν λειτουργεί καθαρά, δεν μπορούμε να του πάρουμε το κεφάλι.

-Για τα ντέρμπι του Άρη που ακολουθούν:

Σίγουρα μπορεί να κερδίσει ο Άρης. Μπορεί να κερδίσει ή να χάσει και θα είναι θέμα ημέρας αλλά πρέπει να δείξουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα τους οι παίκτες.

To Top