ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουγιουκλής: «Εξαιρετικός ο Άρης για 30 λεπτά, από την αρχή πρέπει να δείξει ποιος είναι το ‘αφεντικό’»

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ των «κιτρινόμαυρων» φιλοξενήθηκε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με αφορμή το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο που δεν έπαιξε καλά ο Άρης σε γενικές γραμμές ήταν εξαιρετικός, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλός και έδειξε κάποια στοιχεία ότι έχει φέτος όλα τα φόντα να ανέβει και νομίζω θα τα καταφέρει. Σταθήκαμε άτυχοι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στο αποτέλεσμα η εμφάνιση της ομάδας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, παρ’ όλο που έπαιζε με μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες στην Super League.

H ομάδα με την εικόνα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, βέβαια ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να δώσουν το μεγαλύτερο βάρος.

Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλαμε και οι παίκτες του Πανιώνιου βρήκαν κενούς χώρους και δημιούργησαν προβλήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φάουλ είδε και ακύρωσε το γκολ του Άρη και δεύτερον είδα ότι το πρώτο γκολ του Πανιώνιου ήταν οφσάιντ.

Για τον Γιώργο Καντιμοίρη είπε:

Συγχαρητήρια στον Καντιμοίρη ήταν εξαιρετικός, έδειξε στοιχεία «μεγάλου» τερματοφύλακα. Και μακάρι να συνεχίσει έτσι σε όλη την χρονιά. Ο Άρης έχει παράδοση στους τερματοφύλακες και φέτος έχει μια πολύ καλή τριάδα τερματοφυλάκων και ο Αναγνωστόπουλος είναι εξαιρετικός και έχει δείξει πολλά καλά στοιχεία στα φιλικά, όπως και ο Μάντζαρης που είναι ανερχόμενο ταλέντο και έχει πολλά καλά στοιχεία.

Για τον Γιάννη Πασά είπε:

Ο Πασσάς τα έδωσε όλα έκανε τα πάντα, κυνηγούσε φάσεις, έκλεβε μπάλες, έπαιρνε κεφαλιές έβαλε και το γκολ τα έκανε όλα. Το θέμα του φορ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το δει το τεχνικό τιμ, μακάρι να τα καταφέρουν ο Καπνίδης με τον Διαμαντόπουλο, πιστεύω πολύ και στους δύο, αλλά η άποψη μου είναι ότι θα ήταν καλό να αποκτηθεί ένας έμπειρος φορ.

Για τον Βαγγέλη Πλατέλλα είπε:

Ο Πλατέλλας είναι ένας ποιοτικός παίκτης που θα κάνει την διαφορά. Έχει τα τρεξίματα, την εμπειρία και την τεχνική, θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Άρη.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αιγινιακό είπε:

Με τον Αιγινιακό δεν πρέπει να βλέπουμε τίποτα άλλος εκτός από νίκη, ο Άρης πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και άμα βγάλει την εικόνα που έβγαλε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο η νίκη είναι σίγουρη.

Για τον κόσμο είπε:

Ο κόσμος εχθές στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μας θύμισε εικόνες από παλιές καλές στιγμές.

To Top