ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουγιουκλής: “Μας παρέσυρε ο ενθουσιασμός και η βιασύνη – Να επανέλθει η ηρεμία και η λογική”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Άρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων και την συνέχεια της προσπάθειας για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την χρονιά του ποδοσφαιρικού Άρη μέχρι τώρα:

Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο, αλλά νομίζω έχουν συμβεί πολλά πράγματα στην ομάδα που επηρέασαν. Αποκορύφωμα θα έλεγα εγώ τον αποκλεισμό του κυπέλλου από τον Εργοτέλη. Ήταν και ένας από τους στόχους μας το κύπελλο. Ο αποκλεισμός έφερε τρικυμία στην ομάδα μας.

-Για τον λόγο που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση:

Το ξεκίνημα ήταν ένα από τα καλύτερα που έχει κάνει ο σύλλογος. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας ενθουσιασμός σε όλο τον κόσμο και στην ομάδα. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τις ήττες με Π.Α.Ο.Κ, Α.Ε.Κ και Ολυμπιακό. Είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες από τον κόσμο και στα μεγάλα παιχνίδια υπήρχε ένα λάθος που έγινε και έτσι ήρθαν και τα επόμενα λάθη.

-Για το που φταίξαμε:

Η οικογένεια του Άρη βιάστηκε να ανεβάσει τον πήχη. Όλοι μας παρασυρθήκαμε και ενθουσιαστήκαμε, ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος. Η ομάδα είχε δείξει κάποιες αδυναμίες της από την αρχή αλλά εμείς δεν τις βλέπαμε. Το είδαμε αυτό και με το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μας έκαναν ζημιά οι αντίπαλες ομάδες. Χρειαζόταν περισσότερη ψυχραιμία. Ήρθε ένα σοκ και ένας πανικός. Από εκεί και μετά, χάθηκε η μπάλα.

-Για την αλλαγή προπονητή:

Η γνώμη μου είναι ότι όλοι βιαστήκαμε να διώξουμε τον προπονητή. Ο προπονητής έφτιαξε την ομάδα και είχα ακούσει πολύ καλές εντυπώσεις ακόμη και από αντίθετες ομάδες. Δείξαμε στοιχεία ομάδας που θα πρωταγωνιστούσε. Για μένα ήταν λάθος η φυγή του Ερέρα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε Διαμαντόπουλο και Καρυπίδη. Απλώς δεν διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση του Ερέρα. Δεν θα ρίξουμε ευθύνες σε Καρυπίδη και Διαμαντόπουλο. Έγινε μία κίνηση βιαστική και πιστεύω ότι όλος ο κόσμος το είδε και το διαπίστωσε. Ήταν ένα σοκ ο αποκλεισμός. Μέσα στους στόχους του Άρη είναι κάθε χρονιά το κύπελλο.

-Για το τι πρέπει να γίνει:

Οπωσδήποτε νίκη μέσα στην Ξάνθη.Να επανέλθει η ηρεμία και η λογική. Να δοθεί εμπιστοσύνη στον Παντελίδη. Ο Παντελίδης παρέλαβε μια ομάδα σε κατάσταση πανικού. Πρέπει να είμαστε πιο λογικοί στις απαιτήσεις μας και να μην επανέλθει η εσωστρέφεια μετά από κάθε ήττα. Να δώσουμε πίστωση χρόνου στον Παντελίδη. Να μην υπάρχουν αφορισμοί. Στόχος πια είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Κομβικό σημείο το παιχνίδι με την Ξάνθη. Να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά καλά. Υπάρχουν παίκτες που αποθεώναμε στα πρώτα παιχνίδια.

-Για τις μεταγραφές και την καθυστέρηση τους:

Νομίζω ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους οι υπεύθυνοι. Το ιδανικό θα ήταν να έχουν έρθει ήδη οι μεταγραφές. Μπορούμε και με αυτούς τους παίκτες να κερδίσουμε την Ξάνθη. Είναι και η διακοπή του πρωταθλήματος και πρέπει να επανέλθουμε.

-Για τον στόχο της Ευρώπης:

Η Ευρώπη είναι ο σίγουρος  και αδιαμφισβήτητος στόχος.

-Για το μήνυμα στον κόσμο του Άρη:

Χρειάζεται περισσότερη στήριξη στην ομάδα και ψυχραιμία. Όχι στον αφορισμό. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Αν κερδίσουμε την Ξάνθη θα επανέλθει η ισορροπία και η ψυχολογία σε όλους μας. Ο Άρης έχει κόσμο παντού. Έχει κόσμο που προσπαθούν να δουν ένα καλό σημάδι. Είναι μια ομάδα που συγκαταλέγεται μέσα στα μεγάλα κλαμπ της χώρας

To Top